Pulsul pietei imobiliare la targul - Project Expo: Imobiliare 2009

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3117

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pulsul pietei imobiliare la targul - Project Expo : Imobiliare 2009

Criza financiara a determinat jucatorii de pe piata imobiliara sa gaseasca noi solutii cu scopul de a revigora acest segment. In situatia in care obtinerea unei creditari este tot mai dificila, companiile de pe piata imobiliara au gasit noi solutii si au dezvoltat strategii de vanzare mai avantajoase pentru clienti.

In acest context, cei interesati de achizitionarea unei locuinte sunt asteptati in perioada 5-8 Martie la Palatul Copiilor din Bucuresti, in cadrul targului "PROJECT EXPO: Imobiliare".

In ceea ce priveste sectorul rezidential, discounturile sunt deja o traditie, iar nivelul acestora a crescut cu aproximativ 20%, fiind de asemenea insotite de bonusuri precum un loc de parcare sau chiar o masina. De asemenea, grupuri active de pe piata imobiliara au adoptat drept solutie inghetarea cursului euro la o valoare stabilita in momentul incheierii contractului, fapt ce ar acorda ambelor parti o garantie la fluctuatiile monedei. O alta solutie propusa tot de competitorii din segmentul rezidential, ofera cumparatorilor posibilitatea de a locui cu chirie pana la contractarea unui credit ipotecar. Persoanele care nu dispun de fonduri pentru achizitia imediata vor putea achita o garantie minima, avand la dispozitie o perioada limitata pentru a obtine o creditare. Astfel, prin plata unei chirii lunare, cumparatorul va beneficia de un discount de pret la achizitia imobilului.

Reducerea marjelor de profit este o solutie pe care dezvoltatorii au luat-o deja in considerare, avand in vedere greutatea cu care se obtin creditarile sau competitia acerba de pe acest segment de piata.

Companiile prezente la eveniment isi vor prezenta ultimele proiecte rezidentiale si au anuntat deja oferte speciale pentru vizitatorii acestui eveniment inedit.

Avand in vedere discounturile, bonusurile si toate ofertele dezvoltatorilor nu putem concluziona decat spunand ca pentru cei dornici de a avea propria locuinta, targul PROJECT EXPO: Imobiliare este cadrul perfect pentru a testa pulsul pietei.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati www.projectexpo.ro, site-ul oficial al evenimentului.