Profesionistii aleg sa investeasca mereu in piese Kubota originale!

Detalii

CategoriiAuto/moto
Taguripiese auto
Ultima actualizareVineri 3 decembrie 2021
Vizualizari454

Voteaza & Distribuie

Descriere

Alegerea pieselor de schimb pentru masini si utilaje este mereu o operatiune delicata, deoarece trebuie sa existe compatibilitate intre componente. Magazinul mecanexim.ro ofera doar piese Kubota originale celor care au nevoie de alternatoare, arbore cotit, arbore cu came, arcuri pentru suspensie, ax cu came si multe altele.

Ce stim despre Kubota

Infiintata in 1979 si cu sediul la Thame, Oxfordshire, Kubota (U.K.) Limited este o filiala a Kubota Corporation, care a fost infiintata in 1890 ca producator de tevi de apa din fonta in Osaka, Japonia. La inceputul anilor 1900, Kubota Corporation si-a indreptat atentia catre echipamente cu motor.

Expertiza si experienta extraordinara dobandite in ultimul secol au condus la multe dezvoltari importante de produse, contribuind la consolidarea pozitiei Kubota ca numarul unu la nivel mondial in diferitele sectoare de piata pe care le deserveste. Kubota a fost lider in excelenta pentru tractoare, ingrijirea terenului si miniexcavatoarelor. De la tractoare puternice la masini de tuns iarba, gama Kubota ofera performante remarcabile si fiabilitate legendara. Totul este sprijinit de un serviciu de prima clasa de la o retea nationala de dealeri specializati.

Fiecare piesa pentru fiecare Kubota contribuie la performanta sa remarcabila, motiv pentru care, atunci cand montati piese aprobate Kubota, puteti fi asigurat de cele mai inalte standarde de calitate si excelenta in inginerie pentru a oferi fiabilitate, eficienta si productivitate de neegalat, sustinute de o garantie completa de 18 luni atunci cand este montat de un dealer Kubota - pentru o liniste deplina.

De ce este indicat sa cumparam piese originale precum cele Kubota?

Motivul pentru care piesele fake au o piata este ca pot oferi un cost initial mai mic. Cu toate acestea, alegand sa cumparati piese originale, puteti reduce costul total de proprietate si puteti economisi bani pe termen lung. Se garanteaza ca piesele originale se potrivesc in masinile voastre existente asa cum sunt prevazute, ceea ce va permite proceselor sa continue asa cum este prevazut. De asemenea, este mai probabil ca aceste piese sa functioneze eficient mai mult timp, ceea ce inseamna ca puteti reduce deseurile si alte probleme de productie.

Datorita acestui fapt, utilizarea pieselor originale va poate imbunatati rentabilitatea investitiei, astfel incat sa obtineti mai multa valoare. Pe langa asta, merita remarcat faptul ca piesele originale nu sunt adesea atat de scumpe pe cat te-ai putea astepta. Majoritatea producatorilor isi vor pretui piesele in mod competitiv, ceea ce inseamna ca poti obtine in continuare un pret bun: iar in unele cazuri, piesele originale pot fi chiar mai ieftine decat elementele fake! Cu siguranta merita sa verificati cu producatorul original inainte de a lua in considerare alegerea unei piese neoriginale, deoarece ati putea fi surprins de cat de putin costa de fapt inlocuirile reale.

Cumparand un inlocuitor autentic pentru masinile personale, va asigurati ca acesta va fi proiectat sa se potriveasca asa cum ar trebui. Producatorii de echipamente originale (OEM) ale acestor masini vor avea nevoie de timp pentru a verifica daca piesele respecta specificatiile cerute si daca piesele au fost testate riguros. Acesta nu va fi acelasi caz cu piesele fake, care sunt adesea prost proiectate si netestate.

Aceasta inseamna ca, folosind doar piese originale, puteti fi sigur ca procesele vor continua asa cum ar trebui si ca erorile echipamentului vor fi reduse. De asemenea, va va ajuta sa mentineti intreaga linie de productie in stare de functionare, prevenind deteriorarea altor componente din cauza pieselor defecte sau montate prost. OEM, cum ar fi Kubota, se vor implica activ in cercetarea si dezvoltarea continua cu privire la masinile si piesele lor, ceea ce inseamna ca sunt capabili sa isi revizuiasca continuu piesele pentru a le face mai eficiente.

Datorita controlului sporit al revizuirii realizat de producatorii autentici, orice piese pe care le cumparati va beneficia probabil de a fi imbunatatite in conformitate cu cercetarile in crestere, ceea ce inseamna ca vor fi la zi si va vor oferi cele mai bune rezultate. Deci, alegand piesele originale in detrimentul celor fake, puteti garanta precizia pe termen lung ca beneficiu al controlului revizuirii.

Cand cumparati echipament de la un producator, este posibil sa fiti acoperit de o garantie. Aceasta include garantia pentru piesele atasate la acel echipament, ceea ce inseamna ca, daca ceva nu merge bine, veti putea obtine o inlocuire sau o reparatie de la producator.

Cu toate acestea, atunci cand cumparati piese fake, este putin probabil ca acestea sa fie acoperite de o garantie. Daca ajung sa fie defecte, este posibil sa aveti dificultati pentru a obtine o reparatie de la producator. In plus, piesele neoriginale pot anula intreaga garantie, mai ales daca componentele fake continua sa cauzeze probleme cu restul echipamentului. Aceasta inseamna ca s-ar putea sa va uitati la reparatii sau inlocuiri costisitoare: totusi, alegand piese originale, puteti continua sa beneficiati de garantie. Un alt avantaj al alegerii pieselor originale, spre deosebire de omologii care face piese neoriginale, este ca va pot permite sa identificati rapid problemele cu linia de productie si inlocuiti piesele inainte de a se produce catastrofa.

Pastrand toate piesele diferite din echipamentul vostru originale, puteti profita la maximum de tehnologia care va va informa despre orice erori si va va permite o remediere rapida inainte ca aceasta sa afecteze productia. In mod similar, puteti obtine asistenta la comanda si stocarea: de exemplu, puteti comanda piese de schimb inainte de reparatie si va permite sa pastrati un inventar al pieselor necesare pentru atunci cand sunt necesare.

Folosind aceste piese originale, puteti permite ciclului de reparatii sa continue si sa curga fara probleme, precum si permitandu-va sa obtineti longevitate si calitate de la echipamentul vostru.