Principalele motive pentru care merita sa investesti intr-o strategie SEO

Principalele motive pentru care merita sa investesti intr-o strategie SEO

Detalii

CategoriiIT
Taguripublicitate online, seo, servicii seo, Youtube
Ultima actualizareVineri 26 februarie 2016
Vizualizari993

Voteaza & Distribuie

Descriere

Desi peisajul digital s-a schimbat dramatic in ultimii ani, SEO ramane o componenta importanta a strategiei de marketing. Optimizare Plus ofera serviciile profesionale de optimizare site-uri care te pot pozitiona pe prima pagina a motoarelor de cautare pentru cuvinte cheie relevante business-ului tau.

Avantajele unui SEO bine facut:

1. Mai mult trafic
Primele pozitii din pagina de rezultate a motoarelor de cautare primesc majoritatea vizualizarilor si clicurilor. Astfel, sa fii clasat in primele rezultate din Google poate duce la cresteri semnificative ale traficului si ulterior a leadurilor si a vanzarilor de pe site-ul tau.

2. Retunarea investiei

Serviciile SEO furnizeaza rezultate care pot cuantificate. Optimizare Plus poate urmari aproape fiecare aspect in ce priveste comportamentul online al celor care va viziteaza site-ului. Ce cuvinte cheie i-au adus in site, care sunt datele democrafice si numeroase alte metrici care masoara interactiunea internautilor pe site-ul tau.

3. Eficienta din punct de vedere al costurilor
SEO se numara printre cele mai eficiente strategii pentru ca targeteaza utilizatori care cauta in mod activ produsele sau serviciile tale. Totusi, trebuie sa ai in vedere ca optimizarea pentru motoarele de cautare este un proces de lunga durata, ale carui beneficii vor merita insa asteptarea.

4. Creste uzabilitatea site-ului

In efortul de a face site-ul mai usor de navigat pentru motoarele de cautare, SEO il face totodata mai usor de navigat pentru utilizatori. SEO consista in rearanjarea arhitecturii site-ului si a linkurilor pentru a face paginile din site mai usor de gasit si navigat de catre motoarele de cautare, dar si de catre internauti.

5. Popularitate

Pentru ca primele site-uri de pe pagina de rezultate primesc un numar semnificativ mai mare de vizualizari decat celelalte, sa ajungi pe prima pagina pentru cuvinte cheie relavente este esentiala pentru succesul businessului tau. In plus, prezenta pe prima pagina de rezultate permite utilizatorilor sa asocieze respectivele cuvinte cheie cu brandul tau, fapt care construieste incredere.
De aceea, FivePlus® Solutions prin serviciile specializate Optimizare Plus te ajuta sa ajungi in primele irezultate in Google si sa creste succesul afacerii tale. Domeniul SEO este in continua schimbare si dezvoltare.

Daca ai un website, principalele tendinte de care trebuie sa tii cont in 2016 sunt:

1. Securizarea site-ului cu HTTPS

La sfarsitul lui 2016, Google a anuntat ca va favoriza in cautari site-urile securizate, in incercarea de a incuraja webmasterii sa-si protejeze mai eficient site-urile.

2. Construirea de site-uri mobile-friendly

Cu tot mai multi utilizatori de smartphone-uri in Romania, crearea de site-uri adaptate pentru mobil a devenit un must, altfel riscati riscati sa deveniti invizibil pentru cautarile care se fac de pe mobil.

3. Importanta retelelor sociale
Influenta retelelor sociale asupra clasarii site-urilor in pagina de rezultate este mereu o dezbatrere mereu de actualitate. Totusi, tendintele SEO 2016 anticipeaza un impact crescut al acestora asupra rezultatelor din pagina de cautare.

4. Folosirea Youtube
Materialele video de calitate, bine integrate in structura unui site, aduc fara indoiala un plus de valoare continutului editorial. Cum in Romania numarul persoanelor care utilizeaza Youtube este crescut, aceasta platforma a devenit cireasa de pe tort a SEO-ului, fiind o oportunitate care merita explorata.

Nu rata sansa de a ajunge la publicul tau tinta folosind SEO si contacteaza acum specialistii FivePlus!