Prin ce caracteristici se diferențiază saboții medicali de încălțămintea clasică?

Prin ce caracteristici se diferențiază saboții medicali de încălțămintea clasică?

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriIncaltaminte
Ultima actualizareMarti 22 noiembrie 2022
Vizualizari302

Voteaza & Distribuie

Descriere

În cazul personalului medical, încălțămintea obișnuită nu este neapărat cea mai potrivită pentru mediul în care își desfășoară activitatea, anume mediul spitalicesc. Aceștia au nevoie să se simtă confortabil și să fie protejați de factori externi, iar încălțămintea purtată trebuie să îndeplinească aceste cerințe. Pentru un confort superior și o protecție mărită împotriva factorilor externi (fluide, agenți patogeni, temperatură etc.), cei mai mulți profesioniști din domeniul sănătății aleg să poarte saboți medicali. Aceștia completează cu succes uniforma medicală, împreună asigurând confort pe parcursul întregii zile.

Saboții medicali oferă stabilitate în deplasare
Saboții medicali sunt recomandați nu numai în temeiul normelor igienico-sanitare, dar și pentru că oferă un suport corespunzător piciorului. Podelele dintr-un spital, cabinet medical sau laborator de analize pot fi alunecoase și implicit, periculoase, mai ales pentru personalul care se deplasează rapid. La MediFashion pot fi găsiți saboți medicali care diminuează riscul de accidentare prin faptul că au o formă anatomică special concepută pentru a susține piciorul într-o poziție corectă și cel mai important, pentru că talpa nu alunecă, având striații antiderapante. Spre deosebire de încălțămintea clasică, acești saboți au fost realizați astfel încât să ofere echilibru și stabilitate în purtare, chiar și atunci când podeaua este umedă.

Durerile de picioare sunt diminuate sau prevenite
Multe cadre medicale nu sunt străine de durerile și umflăturile la nivelul membrelor inferioare. Aceste probleme devin un real disconfort în orice moment al zilei, mai ales dacă încălțămintea purtată este una necorespunzătoare din punct de vedere al structurii anatomice sau al nivelului de ventilație. În acest sens, saboții medicali din magazinul MediFashion.rodevin soluția potrivită, tocmai pentru că au o structură anatomică ideală, care susține piciorul într-o poziție corectă, dar care îi oferă în același timp stabilitate și libertate de mișcare. Talpa este una moale, motiv pentru care nu va mai exista tensiune la nivelul mușchilor picioarelor sau disconfort accentuat, ceea ce se întâmplă de obicei după petrecerea multor ore în picioare.

Saboții funcționează în armonie cu uniforma medicală

Medicii și asistentele pun preț pe uniforma pe care o poartă zi de zi la serviciu, iar încălțămintea trebuie să reprezinte în egală măsură o prioritate. Un alt aspect important prin care saboții medicali au captat rapid atenția cadrelor medicale este designul modern, atractiv și chiar vesel.

Saboții medicali sunt disponibili în diferite stiluri și culori, astfel încât se pot alege saboți într-o culoare neutră – cum este culoarea albă – care pot fi asortați cu orice tip de uniformă sau saboți colorați, cu imprimeuri florale sau tematică medicală. Aceștia pot să devină foarte rapid o pată de culoare pentru întreaga ținută sau pot fi asortați cu uniforma din punct de vedere cromatic. Din atribute ce țin de igienă, dar și pentru că asigură un confort sporit, relaxând piciorul și diminuând disconfortul și oboseala, saboții medicali constituie cel mai potrivit tip de încălțăminte pentru profesioniștii din domeniul medical.

MediFashion pune la dispoziția cadrelor medicale saboți medicali fabricați din materiale de ultimă generație, aparținând unor branduri celebre printre medicii și asistentele din întreaga lume, mai precis Cherokee și Anywear.

Sursă foto: medifashion.ro