Pretul scolii de soferi in marile orase din Romania (P)

Detalii

CategoriiAuto/moto
TaguriBucuresti, Romania, scoala de soferi, Timisoara
Ultima actualizareLuni 6 aprilie 2015
Vizualizari997

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pretul scolii de soferi in marile orase din Romania

Daca esti punctul de a implini 18 ani sau pur si simplu iti doresti sa dai examenul pentru permisul de conducere pentru ca la 18 ani nu ai vrut sau avut oportunitatea sa il dai, acest articol iti va fi de folos. Am pus cap la cap informatii legate de preturile scolii de soferi in marile orase ale Romaniei. Haideti sa aflam care este pretul scolii de soferi in orasul vostru.

Scoala de soferi in Bucuresti

Bucurestiul este un oras cu o multime de potentiali soferi, motiv pentru care concurenta in acest domeniu este mare, iar pretul pentru scoala de soferi, inclusiv combustibil, este de 650-800 de lei in geneal, unul dintre cele mai mici preturi din tara. Soferii care insa vor face scoala de soferi in Bucuresti vor face orele intr-un trafic chinuitor, mai ales dimineata si dupa ora 5 dupa masa.

Scoala de soferi in Timisoara

In Timisoara sunt foarte multe scoli de soferi precum Zara, Tudo, Blitz sau Auto Delta, printre altele. Preturile difera de la o scoala de soferi la alta, dar in general pretul porneste de la 1350 de lei si merg pana la 1600 de lei.

Scoala de soferi in Clu
j

In Cluj Napoca veti gasi scoli de soferi precum Niko, Auto Tudor, Auto Rally, Rodna, Toni Auto sau Auto Start. Pretul pentru incepere scolii de soferi in Cluj Napoca este in jurul sumei de 1100 de lei, cu variatii de plus-minus 50 de lei in functie de scoala de soferi.

Scoala de soferi in Iasi
In Timisoara veti gasi scoli de soferi precum Viovas, Auto Nastase, Auto Ema, Top Drivig School, Auto Bya, Tody, AutoBlack sau Junior Driver. Pretul pentru inceperea scolii de soferi in Iasi incepe de la 800 de lei si merge pana la 1200, in functie de masina aleasa.

Scoala de soferi in Constanta

In Constanta veti gasi scoli de soferi precum AutoEuxin, Drive Test, Racareanu, Auto Tomis sau Crotal. Pretul pentru inceperea scolii de soferi in Constanta incepe de la 900 si merge pana la 1300 de lei.

Concluzie

Mai sus am ales doar cele mai mari 6 orase din Romania ca si populatie pentru a reprezenta pretul pentru scoala de soferi. Dupa cum se poate observa, in Bucuresti, unde concurenta este mare, pretul este foarte mic. Cumva ciudat, in Timisoara preturile pentru obtinerea permisului de conducere sunt destul de mari, aproape duble comparativ cu Bucuresti. In restul oraselor mari preturi sunt undeva in jurul valorii de 1000-1100 de lei. Aceleasi preturi le puteti gasi si in orasele mai mici, in special pentru ca e cererea redusa.

De retinut ca unele din scolile de soferi din Romania ofera reduceri pentru elevi si studenti, dar si daca acestia aduc pe cineva in cadrul cursurilor pentru scoala de soferi.