Predators

Predators

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriMichael Finch, Nimród Antal, Topher Grace
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari728

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Predators
An: 2010
Durata: 107 minute
Regia: Nimród Antal
Scris de: Alex Litvak, Michael Finch
Actori: Adrien Brody, Topher Grace, Alice Braga
Gen: Actiune, Aventura, Science Fiction, Thriller

Mercenarul american Royce (Adrien Brody) este un lup singuratic care se trezeste acceptand un rol de conducere in cadrul grupului, format din Isabelle (Alice Braga), o lunetista militara israeliena, Stan (Walton Goggins), un criminal in serie condamnat, Cuchillo (Danny Trejo), un executant in cartelul mexican de droguri, Nicolai (Taktarov Oleg), un agent al fortelor speciale rusesti de comando, Mombasa (Mahershalalhashbaz Ali), un membru al Brigazii Mortii si Hanzo (Louis Ozawa Changchien), un recuperator Yakuza. Singurul care apare ca neapartinand locurilor este Edwin (Topher Grace), un doctor discreditat.

Curand isi dau seama ca nu se afla pe Pamant, ci mai degraba pe o planeta straina, o rezerva de vanatoare unde ei sunt prada. Incepe lupta intre ei si Predators, cei care ii vaneaza. Royce si echipa lui trebuie sa ii depaseasca in inteligenta pe acestia pentru a scapa de pe planeta lor.

Predators este un film care uraste surprizele. Tachineaza privitorul cu mistere si potentiale rasturnari de situatie, doar pentru a le explica un minut mai tarziu, asigurandu-se ca atat personajele de pe ecran, cat si publicul stiu exact ce urmeaza sa se intample.