Postează în mod gratuit un anunț auto!

Postează în mod gratuit un anunț auto!

Detalii

CategoriiAuto/moto
Tagurianunt, anunturi auto
Ultima actualizareMiercuri 12 ianuarie 2022
Vizualizari72

Voteaza & Distribuie

Descriere

Persoanele sau companiile care doresc să vândă un autoturism second-hand, au ocazia de a posta anunțuri auto în mod gratuit pe site-ul de anunțuri Triauto.ro. Este vorba despre un site care funcționează în acest domeniu, încă de acum 5 ani. O echipă foarte ambițioasă de marketing vă va ajuta să vindeți orice tip de automobil vechi, indiferent de localitatea de unde sunteți.

De asemenea, persoanele interesate să achiziționeze un automobil second-hand sunt invitate să viziteze zilnic anunțurile auto postate pe site-ul Triauto.ro. Aici veți găsi foarte multe anunțuri interesante postate de persoane fizice dar și de dealeri auto foarte recunoscuți în toată țara pentru serviciile oferite.

Anunțuri interesante pentru vânzări mașini second-hand

Zilnic sunt postate și comercializate mașini second-hand de toate mărcile și categoriile pe site-ul de anunțuri gratuite Triauto.ro. Ani diferiți de fabricație, mărci diferite, modalități diferite de cumpărare. Fiind un site de anunturi auto cu o experiență de mai mult de 5 ani, foarte multe persoane și companii aleg să își publice ofertele aici.

Deoarece compania colaborează și cu firme specializate în vânzarea de automobile second-hand, posibilitățile și facilitățile de cumpărare sunt foarte variate. Aveți avantajul de a achiziționa de aici mașini second-hand în sistem de credit bancar sau de leasing. Anumite companii acceptă chiar și sistemul de plată Buy-Back. Oferiți mașina veche la schimb și plătiți doar diferența! Există companii care oferă servicii de garanție pentru mașinile second-hand cumpărate cu ajutorul lor, etc.

Ford Mondeo, 2.0 TDCi, Ghia, 2006

Este o mașină second-hand fabricată în anul 2006 care a avut doar un singur proprietar. Consum redus de doar 5,8 l/100 km motorină, cutie de viteze manuală, 252.000 de km rulați efectiv, neavariată. Îmbunătățirile sunt multiple: ABS, ESP, ASR, CD, Bluetooth, geamuri electrice față-spate, senzori pentru lumină și senzori pentru ploaie, scaune încălzite, computer de bord, parbriz încălzit, ștergătoare automate, închidere centralizată, airbag-uri frontale, laterale față, proiectoare ceață, clima Tronic, pilot automat, comenzi instalate pe volan, sistem de navigație original Ford, volan reglabil, distribuție pe lanț, cotieră, ITP valabil până în anul 2022, etc. Se oferă inclusiv piese noi pentru mașină: kit ambreiaj nou care conține volantă, disc, rulment presiune și placă pentru presiune, discuri de frână și plăcuțe de frână. Prețul acestei mașini este de 2950 EURO.

Postări interesante despre automobile

Dacă sunteți șofer începător sau dacă sunteți o persoană pasionată de industria auto, vă rugăm să urmăriți postările realizate la rubrica Blog. Aici puteți citi săptămânal articole de actualitate despre istoria celor mai mari producători de automobile din lume, despre cele mai noi și performante modele de autoturisme, despre top-uri de diferite tipuri, notați despre mașinile electrice, sfaturi practice de identificare a unor defecțiuni importante sau recomandări pentru a preveni apariția unor defecțiuni mari chiar în timpul mersului. Un sumar de articole destinate oricărui șofer interesat de felul în care funcționează propria mașină și de siguranța maximă în timpul mersului.

De asemenea, vă sugerăm să ne trimiteți chiar sugestiile dumneavoastră despre subiecte pe care doriți să le abordăm. Suntem bucuroși să fim cât mai aproape și cât mai de folos pentru toți cei care sunt interesați de compania noastră și de ceea ce facem în momentul de față.

Puteți folosi formularul de contact postat pe pagina de Contact a site-ului de prezentare. Adauga anunt auto gratuit în acest moment pe site-ul de anunțuri auto Triauto.ro și o mulțime de oameni vor suna în cel mai scurt timp!