Plase de pescuit profesionale

Plase de pescuit profesionale

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriBucuresti
Ultima actualizareMiercuri 14 septembrie 2016
Vizualizari2792

Voteaza & Distribuie

Descriere

Daca tot a iesit soarele, si vremea este foarte frumoasa si stabila, am decis sa merg impreuna cu verii mei si cativa amici la pescuit. Nu sunt un pescar inascut, de altfel habar nu am sa tin o undita in mana, sau sa amplasez plasele de pescuit, dar cum verii mei sunt pescari adevarati cu plase de pescuit profesionale, asa ca mi-am spus ca am timp sa invat sa pescuiesc, si daca tot o fac, sa o fac de la cei mai buni.
Sincer sa fiu din toata distractia cu pescuitul, mie imi place cel mai mult seara, sau dimineata, depinde cand se aduna prada, deoarece imediat dupa asta, urmeaza si pregatirea unei mese din ceea ce am prins. Fiind gurmand ador pestele salbatic prins cu plase de pescuit, si mai putin cel de crescatorie.
Eu nu aveam nici un fel de echipament, asa ca mi-am intrebat verii, de unde pot sa imi procur ceea ce imi trebuie, in special niste plase de pescuit, de cea mai buna calitate.
Mi-am luat plase din nailon multifilament, din categoria premium, deoarece asigura: finite si elasticitate mari datorita siliconului adaugat in compozitia fibrei, rezistenta superioara oricarui alt tip de plasa, nu sunt toxice si rezista la o serie de agenti chimici, elasticitate optima pentru a nu rani pestele capturat si sunt protejate UV.
La acestea am adaugat si plase pescaresti multifilament – relon, care au elasticitate medie si excelenta flexibilitate, flotabilitate negativa, protejate UV, nu sunt toxice si sunt rezistenta la anumite substante chimice. Livrarea se face in 24, maxim 48 de ore, iar transportul este gratuit. Servicii de nota 10. Ne-am urcat in masina, si am plecat spre Tulcea. Odata ajunsi, ne-am pregatit plasele, pachetelul cu mancare, si ne-am urcat in barcile de pescuit. Am avut o captura, impresionanta as zice. Eu cel putin nu ma asteptam sa pot prinde un peste de 10 kg.
A fost o experienta foarte frumoasa, am pescuit, si in acelas timp, ne-am plimbat cu barca pe Dunare, am facut poze cu captura, care mai de care mai mare si mai bogata, vremea a tinut cu noi, si a fost extraordinara, perfecta pentru cateva zile de plecat la pescuit.