Piscine uimitoare la preturi extrem de permisive

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriBerlin, Copenhaga
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1472

Voteaza & Distribuie

Descriere

Una dintre cele mai frumoase piscine din lume este piscina Bondi Bath, localizata in Sidney, Australia, practic in mijlocul oceanului. La aceasta piscina nu beneficiezi doar de o priveliste uimitoare ci si de servicii uimitoare, administratorii piscinei postand la fiecare minut temperatura apei pe twitter. Culmea, piscina nu este una privata ci este publica, iar o zi la aceasta piscina costa doar 6$ - aproximativ 20 de lei.


Piscina Sea Bath, localizata in Copenhaga, are o forma circulara si este amplasata la mica distanta de tarm, in marea Baltica. Acesta piscina publica este gratuita.


Uimitoarea piscina publica din Copenhaga

Piscina din mijlocul oceanului - CopenhagaO piscina cu intrare gratuita in Copenhaga
Ce spuneti de o piscina in stil venetian, pe care v-ar pune-o la dispozitie, in mod gratuit, municipalitatea? Ei bine, desi in Romania acest lucru este doar un vis, in Florida, rezidentii se pot scalda gratuit intr-o piscina venetiana uimitoare. Pentru non-rezidenti, taxa pentru o zi este de 11$ - aproximativ 35 de lei.
Piscina Venetiana
O piscina de 350 de m la doar 3$? Ati spune "imposibil"! Ei bine, in Texas se poate. Locuitorii orasului Austin pot profita in aceasta vara de piscinele Barton Springs. Pe langa dimensiunea si modul natural in care este amenajata piscina, apa din aceasta este tot timpul proaspata - piscina este alimentata de catre izvoare naturale.


Piscinele din Texas


Piscina Austin - 350 de m
Izvoarele naturale ce alimenteaza piscinele erau considerate sacre de catre americanii nativi.


Piscina publica din Austen - 3$ pe zi
Deasupra orasului, cursuri de Yoga, concerte si proiectii de film la piscinele Badeschiff din Berlin.Piscinele publice Bandeschiff sunt proaspat renovate si iti ofera o priveliste incitanta asupra centrului istoric din Berlin. O zi la o astfel de piscina de costa doar 6 $ - 20 de lei.


Piscinele din Berlin


Vara au loc cursuri de Yoga, concerte si proiectii de film.


Piscine publice - strand in Berlin