Pippa Middleton

Pippa Middleton

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2874

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pippa Middleton se afla in atentia presei mondene de ceva vreme, mai ales dupa aparitia in calitate de domnisoara de onoare la nunta surorii sale, Kate, cu Printul William. Pippa, pe numele ei adevarat Philippa Charlotte Middleton, este sora lui Catherine, Ducesa de Cambridge. S-a nascut pe 6 septembrie 1983 la Reading, Berkshire, Marea Britanie. A urmat cursurile scolilor St. Andrew si Downe House, apoi Marlborough College. Este absolventa a Universitatii din Edinburgh, cu specializarea in literatura engleza.
Pippa Middleton


Pippa Middleton
Pippa Middleton, in atentia presei

Pippa Middleton se afla in atentia presei, mai ales prin prisma faptului ca este sora celebrei Kate, cea care s-a casatorit cu Printul William. Chiar si inainte de acest eveniment, insa, Pippa cocheta cu lumea mondena. A lucrat in domeniul relatiilor publice, promovand produse de lux, apoi in management.


A devenit o prezenta constanta la petreceri, prezentari de moda si intalniri mondene, fapt ce a atras atentia presei. Ba mai mult decat atat, Pippa Middleton a fost inclusa de catre revista Time in topul celor mai influenti 100 de oameni din lume in anul 2012.
Kate si Pippa Middleton


Kate si Pippa Middleton
Nunta regala

Nunta lui Catherine, Ducesa de Cambridge, cu Printul William, una dintre cele mai scumpe nunti din lume, a creat o frenezie totala in Marea Britanie. Acela a fost momentul in care Pippa s-a remarcat si a stralucit intr-o rochie alba, creatie a lui Alexander McQueen. Presa a acordat foarte multa atentiei tinutei domnisoarei de onoare. Copii ale rochiei de culoare ivoire au putut fi gasite apoi in toate magazinele din Marea Britanie, semn ca piesa vestimentara a avut un succes rasunator la public.
Pippa Middleton si rochia pe care a purtat-o ca domnisoara de onoare


Pippa Middleton si rochia pe care a purtat-o ca domnisoara de onoare
Rolul Pippei in organizarea evenimentului a fost foarte important. A contribuit semnificativ la stabilirea anumitor detalii ale nuntii si la organizarea receptiei. In ziua nuntii, ochii presei si ai publicului au fost atintiti si asupra domnisoarei de onoare. Iar comentariile la adresa rochiei sale au rivalizat in aprecieri cu cele ale miresei.


Pippa Middleton, in atentia paparazzilor

Pippa Middleton a devenit o figura extrem de familiara britanicilor. Era vazuta des la cumparaturi cu Kate, la petreceri mondene sau in cluburi de noapte, alaturi de prieteni. Aspectul fizic placut si simtul estetic deosebit de rafinat au atras imediat admiratia presei, a criticilor de moda, dar si a publicului. Desi au fost criticate pentru ascensiunea sociala, popularitatea lor a crescut fulgerator.
Pippa Middleton, tinand trena surorii sale la nunta regala


Pippa Middleton, tinand trena surorii sale la nunta regala
Este vanata de paparazzi, iar tabloidele speculeaza pe marginea vietii ei private. Cert este ca Pippa Middleton se afla in continua ascensiune, iar popularitatea sa creste pe zi ce trece.