Piese auto - avantajele cumpărării online

Detalii

CategoriiAuto/moto
Taguripiese auto
Ultima actualizareJoi 17 septembrie 2015
Vizualizari1045

Voteaza & Distribuie

Descriere

Trăim în secolul vitezei, în era tehnologiei. Pentru fiecare problemă cu care ne confruntăm ajungem să căutăm soluţii online. Nu face excepţie nici sectorul pieselor auto – atunci când vine vorba de reparaţii rapide şi de găsirea pieselor necesare, tot mai multe persoane se orientează către magazinele de piese auto online.
Avantajele de a cumpăra piese auto originale sau aftermarket din magazine online precum www.stoauto.ro sunt multiple. În majoritatea cazurilor se doreşte o reparaţie rapidă, înlocuirea pieselor în timp util în aşa fel încât automobilul să nu rămână imobilizat prea mult timp. Prin sistemul eficient de comandă şi livrare, site-uri de profil oferă cumpărătorilor facilitatea de a avea acele piese auto originale dorite în maxim două zile lucrătoare.
Oferta StoAuto este mai mult decât edificatoare în ceea ce priveşte avantajele achiziţiei de piese auto online. Sunt oferite în cadrul site-ului piese din cele mai diverse, de la anvelope şi jante până la plăcuţe de frână şi alte consumabile, ori accesorii şi piese tuning. Produse aflate pe stoc în număr de peste 10.000 de repere şi posibilitatea suplimentării în caz de nevoie cu până la încă 1.000.000 de repere, prin comandă, garantează de fiecare dată cumpărătorilor că piesa dorită va fi găsită.
Identificarea pieselor auto originale potrivite poate fi dificilă uneori. Nu toţi au cunoştinţele necesare pentru a găsi cele mai bune soluţii. Astfel, în serviciile oferite de stoauto.ro se include şi consultanţa: pentru comenzile online consilierii tehnici stau tot timpul la dispoziţia clienţilor.
Aparte de alte avantaje se face remarcat totuşi elementul de comoditate. Proprietarii de automobile nu mai sunt nevoiţi să caute în zeci de magazine fizice şi reprezentanţe auto piesele potrivite. Le pot găsi astfel online, într-o gamă diversificată, pentru mărci de automobile uzuale precum Skoda, Volkswagen, Audi, Seat şi nu numai. Uneori apare şi o altă situaţie: în magazinele fizice piesa originală dorită nu se găseşte pe stoc. Neajunsul de a aştepta câteva zile sau chiar 1-2 săptămâni imobilizează autoturismul; această frustrare este înlăturată însă prin magazinele online. Aici poate fi găsită orice piesă, iar livrarea este mult mai rapidă. Se economiseşte în acest fel: nu se mai pierde timp şi nu se mai cheltuie bani cu deplasarea prin magazinele fizice.
Partea de economisire este asociată de asemenea cu preţurile reduse practicate de magazinele online. Există tot timpul oferte, promoţii, reduceri de preţ ori lichidări de stoc care oferă şansa achiziţiei la un preţ cu până la 70% mai redus. Chiar şi atunci când piesele nu sunt supuse unei oferte speciale, preţurile în magazinele online ajung cu aproape 20% mai reduse.
Pentru o întreţinere corespunzătoare a unui automobil se impune folosirea pieselor auto originale. Se păstrează astfel siguranţa, fiabilitatea şi performanţele la un nivel optim. Ca o alternativă la achiziţie – care este căutată din ce în ce mai mult – apar şi magazinele virtuale. Cu preţuri reduse, servicii complete inclusiv consultanţă, opţiuni variate, sistem de livrare prompt şi cu o economie netă de timp pentru utilizatori, stoauto.ro se alătură soluţiilor eficiente de a găsi piese auto originale în mediul online.