Peste 5,000 de timisoreni sunt invitati la prima editie a Angajatori de TOP

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriBucuresti, Timisoara
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari4060

Voteaza & Distribuie

Descriere

Peste 5,000 de timisoreni sunt invitati la prima editie a Angajatori de TOP


Operare pe calculator sau un job care sa iti ofere provocari? Oportunitati de promovare sau plafonare? Programe structurate de invatare sau invatare la voia intamplarii? O companie care investeste in dezvoltarea ta sau una in care doar muncesti? Raspunsurile la intrebarile de mai sus fac diferenta intre persoanele care au un job sau o cariera.

Timp de doua zile, pe 19 si 20 octombrie, Angajatori de TOP, cel mai mare targ de cariera din Romania aduce in Timisoara [Centrul Regional de Afaceri] 50 de companii care investesc in carierele tinerilor. Sunt companii care au o strategie clara de viitor, o cota de piata semnificativa, programe de pregatire pentru angajati si pachete salariale competitive.

La Angajatori de TOP se vor lansa toate joburile curente din companiile care recruteaza in aceasta toamna, angajatorii isi vor prezenta sistemele prin care ofera tinerilor dezvoltarea profesionala, beneficiile oferite, lanseaza programe, concursuri si provocari pentru tinerii care vor sa evolueze in cariera. Asteptam peste 5,000 de studenti si tineri profesionisti cu experienta de pana la 5 ani sa vina sa se intereseze de cele mai bune oportunitati de cariera. Companiile prezente sunt din Timisoara, dar si angajatori de top din Bucuresti, interesati de tineri bine pregatiti din Timisoara”, Mihai Cima, Catalyst Solutions.

Multe din oportunitatile din cadrul evenimentului sunt prezentate in premiera pentru piata din Timisoara.

Partener al acestui eveniment, BRD – Groupe Societe Generale S.A. considera targul  de cariera din Timisoara momentul ideal pentru lansarea in premiera a programelor Start Comercial si Start Manager in reteaua sa teritoriala. Localizate pana de curand numai in Bucuresti, cele doua programe de dezvoltare profesionala dedicate tinerilor talentati, viitori specialisti sau manageri, ofera sansa de a se inscrie intr-un parcurs profesional de exceptie.

Programul Academic SIVECO este la cea de-a treia editie in Bucuresti, in timp ce pentru Timisoara va fi o noutate. Se adreseaza studentilor din ani terminali sau la master din facultatile de profil IT sau economic. Cele doua editii desfasurate pana acum in Bucuresti s-au bucurat de un un real succes in randul studentilor, dintre care cei mai talentati lucreaza acum in cadrul companiei.

Danone Romania lanseaza a doua editie a programului „TRUST”, o competitie pentru studentii din ultimii ani de studii. „TRUST” este un joc de strategie on-line, special proiectat pentru a arata ca toate deciziile care se iau intr-o afacere au un impact direct asupra climatului economic, asupra comunitatii si a mediului. Programul le ofera participantilor posibilitatea de a experimenta in mod direct ce inseamna procesul de conducere al unei companii si responsabilitatile pe care acesta le implica.

Raiffeisen Bank prezinta la Angajatori de TOP in Timisoara trei programe prin care atrage si dezvolta tineri cu potential deosebit – Management Trainee, SME Raiffeisen School si Bursa Raiffeisen prin care banca acorda sprijin financiar studentilor cu rezultate universitare de exceptie si experiente extra-curriculare semnificative, care au fost selectionati pentru a-si finaliza studiile la universitati de prestigiu din strainatate.

Un alt exemplu de program despre care se poate afla in cadrul evenimentului este cel oferit de Zass Electrocenter. Compania a creat un sistem inedit pe piata resurselor umane, de motivare si dezvoltare a angajatilor sai. Programul EXPERIENCE TO PERFORM – utilizeaza metode de invatare implicita si experentiala in scopul dezvoltarii abilitatilor angajatilor, toate acestea in cadrul unei excursii in strainatate. 32% din angajatii Zass Electrocenter au beneficiat in 2006 de aceste programe. Rezultatul acestui program s-a concretizat printr-o crestere cu 10% a rezultatelor.

Sunt doar cateva exemple din cele peste 500 despre care se pot afla detalii in timpul evenimentului, in discutii directe cu angajatorii sau in timpul celor 11 prezentari de companii.

In paralel cu oportunitatile celor peste 50 de angajatori, evenimentul va avea si o sectiune de dezvoltare in cariera sustinuta de companii care ofera consultanta in domeniul resurse umane:

  • CV Clinic - Catalyst va oferi pe toata durata evenimentului feedback personalizat pe CV in functie de pozitia pe care se aplica, sugestii de imbunatatire a puterii de vanzare a CVului, astfel incat sa creasca considerabil sansale de invitare la un interviu.

  • Comunic sau nu comunic. Aceasta este intrebarea. [workshop Corporate Dynamics]

  • Asertivitatea. Cheia succesului profesional [workshop Corporate Dynamics]

Tinerii profesionisti interesati sa profite de acest eveniment, sunt asteptati in aceata saptamana, vineri, 19 octombrie si sambata, 20 octombrie intre orele 10.00-18.00 la Centrul Regional de Afaceri, vis a vis de sala Olimpia.

Parteneri: BRD, Oracle, Unicredit, Audi prin Porsche Timisoara, Izometal Confort.