Pensule pentru un machiaj desavarsit

Pensule pentru un machiaj desavarsit

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriEstetica
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari5914

Voteaza & Distribuie

Descriere

pensule_pentru_machiajNici o femeie nu se poate lipsi de trusa de pensule pentru machiaj. Intr-adevar, poate nu toate dintre ele sunt indispensabile, insa exista cateva pensule esentiale care ne sunt necesare si ne scot din incurcatura in situatii neasteptate ce necesita un anumit machiaj.


Care sunt aceste pensule esentiale? In functie de necesitatea lor, se diferentiaza trei categorii de pensule pentru machiaj:


Pensule de baza


Fard de obraz


In general, pensulele care insotesc cutia de fard de obraz nu sunt de calitate. Astfel ca trebuie sa-ti achizitionezi o pensula pentru pometi fina, flexibila si cu un cap rotund. Orienteaza-te dupa o grosime potrivita si asigura-te ca aceasta pensula nu va lipsi din trusa ta, oriunde te-ai afla.


Fard de ochi


Daca pensulele pentru fard de ochi sunt prea moi nu ne putem aplica corect fardul! Iar noi ne dorim un machiaj desavarsit. Pentru asta avem nevoie de o pensula de marime medie si cu capul rotund. Fie ca o folosim pentru a imprastia fardul pe pleoapa, fie pentru a contura umbre spre a reliefa culoarea ochilor o pensula pentru fard de ochi potrivita ne va fi de mare ajutor.


Pensule pentru detalii


Buze


Detaliile fac de foarte multe ori diferenta in ce priveste machiajul. Daca esti adepta rujurilor rosii sau inchise la culoare, trebuie sa incluzi in trusa ta si o pensula pentru buze. Cu ajutorul acesteia vei putea controla cantitatea de ruj aplicata si vei obtine un machiaj de buze de vedeta. Alege o pensula prevazuta cu capac, acesta o va tine departe de impuritati.


Sprancene


Pentru sprancene trebuie sa te orientezi spre o pensula rigida, cu varf, cu care sa aplici si sa fixezi usor fardul, ceara sau solutia pentru sprancene.


Pensule extra


Fond de ten


O pensula pentru baza de machiaj te scuteste de murdarirea degetelor, inlesnindu-ti aplicarea fondului de ten. Daca pensula te ajuta sa intinzi fondul de ten fara sa-i alterezi textura inseamna ca ai ales-o pe cea mai potrivita.