Paul. Un extraterestru fugit de-acasa

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriNick Frost, Seth Rogen, Simon Pegg
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari1475

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Paul
An: 2011
Durata: 104 minute
Regia: Greg Mottola
Scris de: Nick Frost, Simon Pegg
Actori: Simon Pegg, Nick Frost, Seth Rogen
Gen: Aventura, Comedie, Science Fiction

Simon Pegg si Nick Frost, cei care au jucat impreuna si in Shaun of the Dead si Hot Fuzz, sunt din nou in echipa, de data asta in filmul Paul, in rolurile a doi tocilari foarte indragostiti de tot ce tine de SF.

Acestia ajung intr-o excursie in America pentru a descoperi zona faimoasa unde apar OZN-urile si pentru a participa la convetia Comic-Con, ei fiind autori de benzi desenate. Ajunsi acolo, in cale le apare in extraterestru care ii va face sa-si schimbe toate ideile despre Univers.

Extraterestrul se cheama Paul si timp de 60 de ani a fost captiv intr-o baza militara secreta. Din motive la fel de secrete, Paul a reusit sa evadeze si sare in prima masina pe care o vede, cea a celor doi baieti. In toti acesti ani, Paul a ajuns sa aiba cateva trasaturi si obiceiuri pamantene.

Grupul va fi urmarit de agentii federali, insa si de tatal unei fete pe care acestia au rapit-o din greseala. Cei doi tineri gandesc un plan pentru a-l duce pe Paul inapoi la nava-mama. Chiar daca nu sunt foarte descurcareti, acestia sunt vazuti de Paul precum doi eroi intergalactici.