(P): In 2012, grupa ta de sange iti spune cum sa slabesti!

(P): In 2012, grupa ta de sange iti spune cum sa slabesti!

Detalii

CategoriiSanatate
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1116

Voteaza & Distribuie

Descriere

O descoperire crucialagrupa ta de sange iti spune cum sa slabesti!


grupa ta de sange iti spune cum sa slabesti!Stiati ca cercetatorii americani au demonstrat ca, pentru a fi eficienta, o metoda de slabire trebuie sa tina cont de grupa noastra sanguina? Recent, numeroase studii si cercetari stiintifice in domeniul geneticii si al grupelor sanguine au facut ocolul lumii, concluziile acestora fiind publicate in Statele Unite si Japonia.Aceasta a facut ca multe celebritati sa caute sfatul nutritionistilor, pentru stabilirea unui program care sa tina cont de grupa lor de sange. Cel mai cunoscut exemplu este cel al frumoasei actrite italiene Monica Bellucci. Aceasta a transformat programul de slabire adaptat grupei sale de sange intr-un adevarat stil de viata, ceea ce a ajutat-o sa revina rapid pe marile ecrane dupa nasterea copiilor.Studiile realizate au evidentiat legatura stransa, care exista intre alimentatie si fiecare dintre cele 4 grupe de sange, aceasta deoarece intre organism si alimente are loc o reactie chimica, care face parte din mostenirea noastra genetica.Un program de slabire care tine cont de grupa de sange

Exista 4 grupe de sange si tot atatea modalitati de asimilare a alimentelor. Aceasta diferenta in a asimila alimentele a fost analizata si s-a ajuns la o concluzie finala: fiecarei grupe de sange ii corespunde un marker specific, care reactioneaza pozitiv sau negativ la anumite tipuri de alimente.Pe baza acestor concluzii, Institutul BioRhesus pus la punct un program de slabire personalizat, care tine cont de grupa de sange. Cercetatorii ne asigura ca acest program personalizat (pentru stabilirea acestuia va trebui sa va indicati greutatea si inaltimea) va repara micile neajunsuri ale naturii, din cauza carora organismul nostru nu reuseste sa arda in mod eficient caloriile provenite din anumite alimente din meniul nostru obisnuit. Iar consumul acelor alimente, neindicate grupei noastre de sange, ne avertizeaza cercetatorii, se transforma ulterior nu doar in depozite de grasime, dar si in adevarate toxine pentru organismul nostru.


Urmand programul personalizat BioRhesus va veti redobandi silueta foarte usor. Totul printr-o actiune care merge de la exterior (veti obtine greutatea ideala printr-o veritabila transformare a corpului dvs.) la interior (deoarece, de aceasta data veti tine cont de nevoile reale ale organismului dvs. pentru a fi sanatosi).


Grupa sanguina este cheia care descuie usa spre misterele sanatatii, longevitatii, vitalitatii, echilibrului emotional, ea determina rezistenta fata de boli, eficienta cu care ardem caloriile, raspunsul la stres si insasi personalitatea noastra. Iar programul personalizat BioRhesus a fost conceput respectand acest principiu.


Primiti si dvs. programul dvs. individual pentru slabire vizitand site-ul oficial BioRhesus www.biorhesus.ro. Sa slabiti rapid si foarte rapid este acum posibil!