Oul de cuc

Oul de cuc

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriIoan Carmazan
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari829

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Oul de cuc
An: 2010
Durata: 98 minute
Regia: Ioan Carmazan
Scris de: Ioan Carmazan
Actori: Andi Vasluianu, Bogdan Dumitrache
Gen: Crima, Drama

Oul de cuc relateaza povestea a doi evadati care sunt constransi de situatie sa traverseze toată ţara in fuga terifianta de reprezentantii legii. Acestia ravnesc spre libertate, un tel care e mult departe de realitate.

Pe Vasile Dragu, profesor de meserie, soarta l-a procopsit cu o tragedie nemeritata, dublă crimă şi o condamnare specifica, iar Mitu Suveică este un criminal care a traversat toate probele mizeriei şi decăderii umane si care a trait toate spaimele posibile ale unei vieti batute de soarta. Poreclit Litruţă, Mitu Suveică e asasinul crud al camarazilor de tâlhărie şi cel care a ascuns o foarte mare sumă de bani.

Pe parcursul intregului film cei doi fac tot ce le sta in putinta pentru ca organele legii sa le piarda urma. Intr-un ritm coplesitor vor cauta ascunzisuri, se vor suspecta chiar intre ei, vor fi fugăriţi şi hăituiţi de lege, sperand ca in final Dumnezeu ii va ajuta sa scape.

Poveştea se sfarseste bizar determinand semne de intrebare si lasand loc de interpretari in ce priveste soarta omului si cat si cum poate influenta aceasta viata.