Oua Kinder

Oua Kinder

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriFamilie si copii
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari4516

Voteaza & Distribuie

Descriere

Fie ca vine din partea parintilor, colegilor de la munca, prietenilor, din cosuletul cu oua de Paste ori chiar de la iepuras, oul Kinder nu este doar un cadou pentru cei mici.


Acestia il primesc si-l aprecieaza ca pe o simpla ciocolata cu o mica surpriza care nu-i surprinde, caci au acum niste jucarii de neinlocuit, iar dulciurile au trecut de ceva vreme de stadiul: un fir subtire de ciocolata si altul cu crema alba de lapte.

ou kinder


oul kinder
Ouale Kinder sunt mai degraba pentru nostalgici, pentru cei nascuti prin anii '80, cei care se bucura ca au revenit la ambalajul cunoscut de ei, dar se enerveaza cand vad ca suprizele sunt simple bibelouri in miniatura care nu ii mai provoaca deloc.


Unii au colectii adevarate acasa, cu unele personaje si-au tesut povesti, iar cu masinutele ce au trebuit montate, fac uneori curse, fie din plictiseala, dor de copilarie sau pur si simplu ca sa se simta acasa, in familie.


Este un mod bun de a te bucura de ce ai avut si a-ti aminti cum a fost. Si toate acestea, acompaniate de ciocolata aceea fina, usoara si putina, nu fac decat sa te transpuna in ceea ce erai candva: un copil voinic, vesel si entuziasmat de orice surpriza, mai ales de cele dulci.

ou kinder special de Paste


ou kinder special de PasteIata, dupa cum se stie, ouale kinder au revenit in forta! Au din nou acea forma, acelasi vechi strat de ciocolata si simpaticul ambalaj stiut de toti. Ajungi la fel de usor la supriza si pe cand sa scotocesti dupa bucati pe care sa le lipesti cu indrumare si instructiuni, te alegi cu o surpriza deja aranjata.


De parca in zilele noastre copiii n-ar mai avea nevoie de intriga sau n-ar mai fi de folos putina indemanare. Nu-i tocmai bine sa le incurajam stangacia, cand am putea prin astfel de surprize sa-i instigam.


Jucarelele invelite in ciocolata oualor kinder, care ne-au facut noua copilaria mai creativa, au devenit acum simple amintiri pe care unii nici nu si le amintesc. S-a pastrat traditia, brandul, dar esenta e undeva intr-un ambalaj mototolit.