Oroshaza, un Aquapark deschis tot anul

Oroshaza, un Aquapark deschis tot anul

Detalii

CategoriiTurism
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari9255

Voteaza & Distribuie

Descriere

Aflat la doar 75 de kilometri de Arad, Aquapark-ul din vecinatatea orasului maghiar Oroshaza a devenit o destinatie turistica indragita si de romani. Baile Gyoparos, supranumite Perla Campiei Maghiare, isi asteapta vizitatorii cu bazine de apa termala in fiecare zi a anului, indiferent de anotimp.
oroshaza


Oroshaza, oaza de sanatate
Baile Gyoparos (Gypoarosfurdo - in maghiara) se afla la 3 kilometri de centrul orasului Oroshaza, intr-o rezervatie naturala pe malul lacului Gyoparos. Apa termala de aici a devenit cunoscuta pentru efectele sale benefice inca din anul 1869. Baile in bazinele amenajate sunt recomandate celor suferinzi de diferite afectiuni motrice, inflamatoare, reumatismale, articulare, ginecologice, dar si pentru reabilitarea persoanelor dupa accidente sau interventii chirurgicale. Centrul balnear asigura tratament specializat, la cel mai inalt nivel.
oroshaza


Apa termala de la Oroshaza si efectele sale terapeutice
Incepand din luna mai a anului 2004, Gyoparosfurdo isi asteapta oaspetii cu un Aquapark asemanator celui de la Szeged ce se intinde pe 6.000 de metri patrati. Strandul de la Oroshaza este imens, are sapte bazine interioare si exterioare, cu tobogane, jacuzzi, suvoaie de apa calda pentru masaj corporal, gheizere, sauna, cabine cu aburi, bazine cu hirdomasaj, amenajari speciale spre bucuria copiilor si adultilor in cautare de adrenalina.
oroshaza


Aquaparkul de la oroshaza
Si cum locul este excelent pentru petrecerea unei zile intregi, fie vara sau iarna, turistii au la dispozitie baruri si localuri, unde pot gusta din specialitati locale si bunatati din gastronomia internationala.
oroshaza


Unul dintre bazinele de la Oroshaza
Complexul balnear Gyoparosfurdo, de langa Oroshaza, este un loc ideal pentru toate categoriile de varsta. Pe lac se pot inchiria barci si hidrobiciclete, impatimitii sporturilor pot juca handbal, volei si fotbal pe terenurile cu gazon fin.
oroshaza


Oroshaza, destinatie ideala de weekend
Preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, in functie de optiuni. In jurul complexului balnear de la Oroshaza s-au construit nenumarate pensiuni, care se pot inchiria pentru grupuri mai mici sau mai mari, la preturi rezonabile.
oroshaza


Cum se ajunge la Oroshaza