Orice unitate medicala trebuie sa asigure pacientilor conditiile ideale

Detalii

CategoriiSanatate
Tagurisanatate, spital
Ultima actualizareJoi 22 septembrie 2022
Vizualizari358

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dupa cum sugereaza si numele, paturile de spital sunt facute pentru a mentine pacientii in siguranta si cat mai confortabil. Proiectarea si constructia unui pat de spital depinde de nevoile pacientului si de diagnosticul dat de un medic. Adaptabilitatea si versatilitatea unor paturi medicale si a anumitor dispozitive de siguranta fac posibil ca ingrijitorii sa raspunda nevoilor diferite ale pacientilor pe care ii ingrijesc.

Asadar, este important sa ne asiguram ca asistentii medicali au pregatirea potrivita, ca sunt respectate protocoalele de inspectie si ca se fac verificari regulate de intretinere si siguranta. Cu alte cuvinte, paturile pentru spital mecanice sunt cel mai comun si mai durabil tip de echipament medical. Chiar daca numele lor sugereaza ca pot fi folosite doar in spitale, produsele sunt utilizate si in alte centre de ingrijire in afara de spitale. Acestea includ facilitati de reabilitare, camine de batrani si nu numai.

Principalele caracteristici ale unui pat de spital multifunctional sunt reprezentate de capacitatea de a regla inaltimea si pozitia, rotile si sinele patului. Aceste caracteristici unice arata, in practica, modul in care paturile de spital sunt diferite de cele obisnuite. Paturile moderne de spital au, de asemenea, o serie de caracteristici importante de siguranta care sunt menite sa previna caderile si accidentele cauzate de diversi factori, precum si sa ajute pacientii sa se miste si sa coboare cu usurinta din pat.

Totodata, putem vorbi si despre paturile de spital electrice, care sunt o adevarata necesitate in caz de accident. Beneficiile acestor elemente de siguranta pot fi vazute numai daca ingrijitorii sunt instruiti corespunzator si daca protocoalele de siguranta sunt respectate des.

In acelasi timp, un pat de spital este unic prin faptul ca inaltimea poate fi schimbata. In acest caz, capacitatea de a schimba inaltimea este o caracteristica cheie de siguranta a produsului. De asemenea, reglarea inaltimii poate ajuta pacientul sa-si imbunatateasca echilibrul in timp ce sta pe marginea patului, iar coborarea inaltimii la cea mai mica setare poate reduce gravitatea ranilor in cazul caderii. Intr-un mod similar, capacitatea de a face modificari la nivelul patului este folosita pentru a oferi fiecarui pacient mai mult confort si siguranta.

Alegeti paturi de spital mecanice de la MLM Medical pentru ca va pasa de oamenii care au nevoie de ajutorul nostru. Este promisa calitate la preturi mici. Contati pe echipa MLM Medical pentru ca este profesionista si serioasa si asigurati-va ca aveti doar paturi pentru pacientii ale caror nevoi le puteti satisface. Preturi mici, gama variata de produse si profesionalism, acestea sunt cateva dintre cele mai mari atuuri pe care le veti gasi de fiecare data cand apelati la MLM Medical.