Orasul

Orasul

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriJeremy Renner, Peter Craig, Rebecca Hall
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari1003

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: The Town
An: 2010
Durata: 123 minute
Regia: Ben Affleck
Scris de: Peter Craig, Ben Affleck
Actori: Ben Affleck, Rebecca Hall, Blake Lively, Jeremy Renner
Gen: Crima, Drama, Romantic, Thriller

Mai mult de 300 de jafuri bancare au loc in fiecare an in Boston. Cei mai multi dintre talharii „profesionisti” locuiesc intr-un cartier de 1, 6 kmp,  numit Charlestown. Doug MaCray (Ben Affleck) face parte din lot, dar, spre deosebire de ceilalti, el ar fi putut scapa de aceasta soarta, daca ar fi refuzat sa urmeze exemplul unui tata criminal.

In schimb, a preluat conducerea unei bande de duri care se lauda ca le iese fiecare lovitura fara nici o varsare de sange. Aceasta banda este singura lui familie, „frate” fiindu-i furiosul si impulsivul Jem (Jeremy Renner). Totul se schimba in ziua in care Jem o ia ostatica, pentru scurt timp, pe  managerul unei banci, Claire Keesey (Rebecca Hall).

Atunci cand cei doi descopera ca ea traieste in Charlestown, Jem isi face probleme ca ea ar putea sa-l recunoasca. Stiindu-si partenerul capabil de orice, Doug preia situatia si intra in contact cu Claire, care nu suspecteaza nici o clipa ca acest strain atragator, inatlnit „din intamplare”, este unul din gangsterii care au terorizat-o cu cateva zile mai devreme.

Intre cei doi se naste o  relatie pasionala, si, in curand, Doug are o singura dorinta: aceea de a-si schimba viata, si de a fugi din Boston inainte ca investigatia agentului Frawley (Jon Hamm) sa ajunga la el si inainte ca Jem sa-i puna loialitatea la indoiala. Dar cum va face toate astea fara sa o pune pe Claire in pericol? Doug isi vede toate alternativele reduse la o simpla alegere: tradarea tovarasilor sau pierderea femeii pe care o iubeste.