Online MeetUp - Utilizatorul de internet si specialistul de marketing, fata in fata

Detalii

CategoriiIT
TaguriRomania
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1080

Voteaza & Distribuie

Descriere

Orange Romania, in parteneriat cu IAB Romania organizeaza o noua editie a evenimentului Online MeetUp luni, 31 mai, de la ora 19:00, la Orange concept store. Invitatii vor analiza comportamentul utilizatorului de internet din Romania si impactul sau asupra tendintelor din marketing.

Invitatul special este Sam Berteloot, Managing Partner si Director Panel Management la compania InSites Consulting, partener al IAB Europe, care a realizat in 2009 studiul "MCDC, Marketers and Consumers, Digital and Connected", disponibil tuturor membrilor IAB Romania.

Sam Berteloot va prezenta principalele concluzii ale acestui studiu, analizand comportamentul si atitutidinile utilizatorului roman de internet in comparatie cu cel european. In plus, invitatul va expune, pe baza acestor concluzii, un nou model de interactiune cu internautii care ar putea fi adoptat de specialistii in marketing.

Dezbaterea va fi completata si de opiniile invitatilor Bogdana Butnar, General Manager MRM Worldwide, Orlando Nicoara, general manager Apropo Media si Ionut Oprea, Director Executiv IAB Romania.

Cei care doresc sa participe la eveniment trebuie sa solicite o invitatie pe blogul Online MeetUp orange.ro/meetup

Online MeetUp este un eveniment marca Orange in care invitatii dezbat teme de actualitate si de interes pentru mediul online romanesc si isi impartasesc experientele cu specialistii din domeniu.