Omul-Lup

Omul-Lup

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriBenicio Del Toro, Geraldine Chaplin, Joe Johnston
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari770

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: The Wolfman
An: 2009
Durata: 102 minute
Regia: Joe Johnston
Scris de: Andrew Kevin Walker, David Self, Curt Siodmak
Actori: Benicio Del Toro, Anthony Hopkins, Geraldine Chaplin, Emily Blunt, Hugo Weaving
Gen: Thriller, Groaza

Copilăria lui Lawrence Talbot s-a încheiat in noaptea in care mama sa a murit. După ce a parasit satul parintesc Victorian de Blackmoor, el a petrecut zeci de ani încearcand sa se recupereze si să uite. Dar atunci când logodnica fratelui său, Gwen Conliffe (Emily Blunt), il urmareste pentru a ajuta la găsirea dragostea ei pierdute, Talbot se întoarce acasă pentru a incepe căutarea.

El descoperă că ceva cu putere neinsufletita şi sete de sânge nemasurata a ucis sătenii, şi că un suspicios inspector,  Scotland Yard, pe nume Aberline (Hugo Weaving), a venit să investigheze. Punand cap la cap dovezile, el aude si de un blestem vechi care transformă bolnavii în vârcolaci atunci când Luna este plina.

Singura şansă de a pune capat masacrului şi  de a proteja femeia pe care a inceput s-o iubeasca este distrugerea creaturii vicioase din pădurile din jurul Blackmoor-ului. Dar vânand dupa fiara de coşmar, un om simplu cu un trecut torturat va dezvălui o parte primara din el insusi ... a carei existenta nu si-a imaginat-o niciodată.