Omu' de la Zoo

Omu' de la Zoo

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriFrank Coraci, Kevin James, Leslie Bibb, Nick Bakay, Rock Reuben, Rosario Dawson
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari1289

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Zookeeper
An: 2011
Durata: 107 minute
Regia: Frank Coraci
Scris de: Nick Bakay, Rock Reuben
Actori: Kevin James, Rosario Dawson, Leslie Bibb
Gen: Comedie, Familie, Romantic

Comedia il are in centrul actiunii Griffin Keyes (Kevin James), care lucreaza ca ingrijitor de animale la Parcul Zoologic Franklin. Este un om calm, prietenos si supraponderal care isi iubeste animalele, dedicandu-si tot timpul pentru a le ocroti si pentru a fi in preajma lor, chiar cu pretul sacrificarii sansei de a avea o relatie si de a-si intemeia o familie.

Cand totusi incepe sa simta profund lipsa unei relatii amoroase serioase, se hotaraste sa demisioneze de la locul de munca actual si sa-si gaseasca altul care sa-i acorde mai mult timp liber pentru a putea iesi sa intalneasca si alti oameni si, in final, sa cunoasca o potentiala aleasa a inimii. In momentul in care animalele de la zoo afla ca ingrijitorul lor doreste sa renunta la slujba si sa plece, incalca codul tacerii si incearca sa-l convinga sa nu plece si sa-l ajute sa cucereasca reprezentantele sexului frumos.

Griffin este uimit de faptul ca animalele pot vorbi dar totusi accepta sa mearga pe mana naturii in ceea ce priveste viata amoroasa. Asa ca va invata de la niste lei, o maimuta, o girafa, un elefant, un urs, un tigur, o gorila si multe alte animale secretele ritualurilor de imperechere, ponturi pentru o seductie de succes si trucuri prin care sa atraga femeile.