O singura zi

O singura zi

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriJim Sturgess, Lone Scherfig
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari892

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: One Day
An: 2011
Durata: 108 minute
Regia: Lone Scherfig
Scris de: David Nicholls, David Nicholls
Actori: Anne Hathaway, Jim Sturgess, Patricia Clarkson
Gen: Drama, Romantic

Adaptata dupa romanul omonim al lui David Nicholls, pelicula One Day este o drama romantica ce-i are in centrul actiunii pe Emma Morley (Anne Hathaway) si Dexter Mayhew (Jim Sturgess). Povestea celor doi incepe in data de 15 iulie, ziua in care au absolvit studiile Universitatii din Edinburgh si care reprezinta punctul de inceput al prieteniei de-o viata dintre ei.

Cei doi au pareri si viziuni diferite despre lume si viata: ea provine dintr-o familie de muncitori, e o fire ambitioasa si vrea sa faca lumea mai buna, in timp ce el e un seducator cu parinti bogati ce are toata lumea la picioare. De-a lungul a 20 de ani, pe 15 iulie, ei ne sunt infatisati in diferite ipostaze ale relatiei lor. Ii vedem certandu-se, razand, fiind fericiti sau tristi, cu lacrimi in ochi, impreuna sau nu.

Pe masura ce prietenia lor evolueaza, cei doi isi dau seama ca tot ceea ce cautau de atata vreme se afla de fapt exact in fata lor si incep sa se intrebe daca nu cumva este scris in stele ca ei sa ramana impreuna.