O hala industriala ridicata de la zero, mai avantajoasa decat una gata facuta

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguriconstructii metalice, hala industriala, Piatra Neamt
Ultima actualizareMarti 31 mai 2016
Vizualizari2003

Voteaza & Distribuie

Descriere

Industria romaneasca a pierdut imens in anii de dupa 1990, multe dintre ramurile industriale care erau foarte profitabile pe vremuri au disparut, fabricile au fost dezafectate, au fost daramate, privatizate. Totusi, de cand antreprenoriatul a prins radacini si in Romania, tot mai multi investitori romani au inceput sa-si arate interesul pentru dezvoltarea unor afaceri pe anumite ramuri industriale foarte cautate in momentul de fata.

In afara de bani si idei pentru a organiza si pune pe picioare o astfel de afacere destul de riscanta, patronii se confrunta si cu problema construirii unui spatiu unde angajatii sa isi poata face treaba in siguranta si in conditii optime de lucru. Unii prefera sa cumpere hale gata construite, dar care nu ofera tot ce isi doreste patronul, nu sunt facute special pentru activitatile ce urmeaza a se desfasura acolo. Altii construiesc de la zero o hala industriala, pe un teren cumparat, adaptata cerintelor si utilajelor pe care le vor utiliza, numarului de oameni din fabrica respectiva.

Avantajele unei hale industriale

Proprietarii dicteaza modul in care va fi construita hala si tipul de material din care se va realiza, cele mai rezistente fiind cele din otel. Avantajele construirii unei hale industriale sunt multiple. In primul rand suporta incarcari mari, protejarea lor e mai simpla cu ajutorul materialelor inovative din prezent, sunt deja tratate anticoroziv, rezista la variatii de temperatura si umiditate, sunt practice si simplu de ridicat.

In al doilea rand, intr-o hala industriala se poate produce orice, se pot depozita diverse materiale sau utilaje, rezistenta ei este mai mare daca este din otel, mai ales ca vorbim si de vibratii si trafic intens. In al treilea rand, costurile de productie si de montaj sunt reduse, timpul necesar finalizarii este mic, investitia initiala e minima si se amortizeaza foarte repede, toate materialele utilizate in fabricarea halelor sunt omologate si testate, solutiile constructive sunt special gandite pentru tipul fiecarei afaceri. Solutiile optime pentru viitoarea dvs. afacere le gasiti la Frisomat, firma care se ocupa de productia si proiectare, montarea de hale industriale din metal.

Hale industriale de calitate si rezistente cu ajutorul echipei Frisomat

Echipa Frisomat garanteaza finalizarea lucrarilor in doar cateva luni, nu exista intermediari, tot procesul de productie este controlat de aceeasi firma, proiectarea, dezvoltarea, transportul si montajul se realizeaza astfel mai rapid. Un mare avantaj al constructiilor industriale de la Frisomat consta in utilizarea otelului galvanizat si laminat la rece, care se monteaza rapid si eficient.

Gratie sistemelor constructive standard si specialistilor cu o experienta vasta in domeniu, santierul asociat ridicarii halei industriale va disparea rapid, lasand loc unei constructii industriale impunatoare, practice si eficiente, cu iluminat natural si design elegant, placut din punct de vedere estetic. Pe de alta parte, halele construite de Frisomat pot fi folosite pentru diverse afaceri, au concepte si executie unica, sunt personalizate in functie de dorintele clientilor si rezista la o utilizare intensa.

Inainte de a incepe lucrarile efective, echipa de specialisti va analiza schita locului unde va fi amplasata hala industriala, se vor gasi cele mai bune solutii pentru realizarea unui proiect cat mai rezistent, dupa care se vor implementa ideile gasite de comun acord cu viitorul patron, urmand a se stabili pe parcurs unele ajustari. Consultati oferta de hale disponibila online si veti gasi cu siguranta un tip de hala care se va potrivi perfect afacerii dvs.