Nunti in Timisoara la restaurant

Detalii

CategoriiDivertisment
Tagurilocatie evenimente, meniu nunta, restaurant, sala nunta, Timisoara
Ultima actualizareLuni 9 noiembrie 2015
Vizualizari1378

Voteaza & Distribuie

Descriere

Te pregatesti pentru cel mai spectaculos moment din viata ta, impreuna cu jumatatea pe care ai cautat-o atat de mult timp? Restaurantul La Rousse din Timisoara ti-a pregatit cele mai bune oferte de meniuri intr-o ambianta placuta si familiala alaturi de cei mai priceputi si iscusiti ospatari si bucatari cu experienta de peste 10 ani in domeniu.
Restaurantul La Rousse organizeaza nunti in Timisoara in 3 Sali de evenimente. Una dintre salile, si cele mai mari dintre acestea, are o capacitate de 170 de locuri fiind situata la parterul restaurantului La Rousse de pe strada Closca din Timisoara. A doua sala se afla deasupra salii principale la etajul restaurantului de pe strada Closca, aceasta avand o capacitate de noua zeci de locuri, unde invitatii dumneavoastra pot petrece in voie pana in zorii zilei. Beneficiind de faptul ca in timpul weekendului nu este interzisa parcarea in zona Mehala pe partea laterala a carosabilului, aveti acces la o parcare fara limita, insa in conditiile in care evenimentul se desfasoara in cursul sapatamanii se poate parca in incinta parcarii proprii a restaurantului unde avem aproximativ zece locuri de parcare.
Pentru nunti avem ca avantaj faptul ca decorul salii nu va trebui sa il platiti datorita propriul decor pe care restaurantul La Rousse vi-l pune la dispozitie pentru nuntile din Timisoara. Am incercat sa aducem si noi aportul pentru noii sarbatoriti, in acest sens am negociat preturi foarte bune pentru Muzica, Dj si Foto Video, cei care doresc sa ia legatura cu partenerii nostrii o pot face cu incredere, bucurandu-se de tarife preferentiale.
Restaurantul La Rousse din Timisoara, ofera pentru viitori tineri casatoriti care vor sa organizeze nunta in cadrul incintei noastre beneficiaza de un meniu bogat, va punem la dispozitie peste 10 meniuri de mancare pentru nunti, in functie de necesitatile si gusturile fiecaruia, la cererea dumneavoastra realizam inclusiv meniuri pentru vegetarieni sau alte specificatii pe care ni le puteti comunica. In pretul meniurilor, in aproape toate combinatiile de mancaruri am introdus bautura nelimitat, cafea nelimitat, iar racoritoarele sunt din gama Coca-Cola.