Nu mai ai idei? Ce poți cumpăra de sărbători fără să cheltui o avere

Detalii

CategoriiShoping
Taguricadouri, cadouri Craciun, cadouri personalizate
Ultima actualizareMarti 8 decembrie 2020
Vizualizari548

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sărbătorile de iarnă se apropie cu repeziciune și toată lumea își face deja liste și își pregătește bugetul pentru ”marea cheltuială” de la finalul de an. Fie că este vorba de cadouri pentru oamenii dragi sau, pur și simplu, de micile plăceri pe care și le face fiecare, cumpărăturile par interminabile și necesită un buget aproape nelimitat. Însă, deși pare imposibil, cu câteva mici trucuri, puteți reuși să achiziționați tot ceea ce doriți, fără bătăi de cap și fără conturi pe zero.

Iată cum să cumperi tot ce ai plănuit cu bani mai puțini

1. Faceți o listă amănunțită cu tot ce aveți de achiziționat în această perioadă. Cu cât mai repede, cu atât mai bine. Subliniați lucrurile care sunt mai importante și care vor costa mai mult și începeți cumpărăturile cu acestea. Este foarte posibil să găsiți reduceri sau oferte dacă începeți căutarea cadourilor din timp.

2. Atunci când vă doriți să faceți cadouri persoanelor de care sunteți foarte apropiați, gândiți-vă la ce au nevoie, nu la ce ați vrea dumneavoastră sa le cumpărați. Mama sau bunica are nevoie de o mașină de spălat? Nimic mai simplu! O puteți căuta pe https://www.dexo.ro/masini-de-spalat și puteți aduce un zâmbet larg pe fața celei pe care o iubiți.

3. Încercați să căutați magazinele care au reduceri de preț, dar nu și „reduceri de calitate”. Este în regulă să cheltuiți o sumă mai mică, dar nu este ok să cumpărați ceva de calitate îndoielnică.
4. Dacă aveți talent la confecționat diferite obiecte, puteți face o surpriză celor dragi oferindu-le cadouri realizate chiar de dumneavoastră! Un fular, un pulover, un suport de lumânări, un semn de carte, orice puteți crea cu dragoste, poate însemna un cadou excelent.

5. Cărțile din biblioteca proprie, pe care nu le mai citiți, pot fi transformate într-un dar deosebit, mai ales dacă scrieți pe ele câteva cuvinte din suflet.

6. Dacă aveți copii, aceștia au cu siguranță jucării cu care nu se mai joacă sau hăinuțe pe care nu le mai folosesc, deși sunt într-o stare foarte bună. Puteți discuta cu ei pentru a oferi o parte din aceste lucruri rudelor cu copii mai mici, care se vor bucura din tot sufletul de noutățile aduse de Moș Crăciun. Alături de jucării noi, cele oferite din colecția personală pot aduce zâmbete în plus.

7. Cadourile perfecte pot însemna și daruri dulci. Dacă aveți talent în bucătărie, în câteva ore și cu ingredientele potrivite, puteți coace o prăjitură delicioasă sau crea un tort nemaipomenit. Prietenii dumneavoastră vor aprecia finețea unei prăjituri făcute în casă, iar bugetul nu va suferi prea mult. Nu știți să gătiți? Nimic mai simplu! Cofetăria dumneavoastră preferată din cartier face niște torturi absolut fabuloase, cu nimic mai prejos față de unul de la cea din centrul orașului! Comandați unul!

8. Aveți o casă sau un apartament de vacanță? Nimic mai simplu pentru a oferi un cadou de neuitat. Un sejur în casa pe care o dețineți poate fi un cadou pe placul tuturor, mai ales a celor care nu se bucură de astfel de privilegii. Costul? Aproape zero! Bucuria? Imensă.

9. Amintiți-vă mereu că importanța unui dar nu constă în valoarea sa financiară, ci în cea sufletească. Puteți face o surpriză uriașă cu bani puțini dacă cunoașteți foarte bine persoana căreia doriți să îi oferiți ceva și îi știți gusturile. E pasionată de astrologie? Îi place să danseze? Totul depinde de dumneavoastră!

10. Comandați online. Economisiți timp prețios și probabil finanțele dumneavoastră nu vor avea așa mult de suferit, deoarece nu veți fi tentat să cumpărați și lucruri de care nu aveți nevoie așa cum se întâmplă când vizitați un mall.
Atunci când vă doriți să faceți oamenii dragi fericiți, nimic nu mai contează, trebuie doar să vă faceți timp să alegeți cadoul ideal. Acum, știți ce trebuie să faceți pentru a reuși să cumpărați tot ce aveți nevoie, nu mai rămâne decât să așteptați Sărbătorile cu nerăbdare și să oferiți daruri magice, pentru a crea amintiri de neuitat.

Sursa foto: Pexels.com