NetBet lansează table pe bani reali

NetBet lansează table pe bani reali

Detalii

CategoriiDivertisment
Tagurijocuri online
Ultima actualizareMarti 23 martie 2021
Vizualizari248

Voteaza & Distribuie

Descriere

Surprizele se țin lanț în cel mai mare cazino online din România! Această platformă „all-in-one” care găzduiește de la pariuri sportive, loto și virtuale, la peste 2.000 de jocuri slot, cazino cu dealeri live și poker își îmbogățește oferta cu jocuri de backgammon sau, pe numele lor mai mioritic, table online.

Iată pe scurt ce se petrece în această fabrică de adrenalină:

NetBet lansează secțiunea de backgammon online, devenind astfel singurul cazino online licențiat din România care are o cameră de jocuri de table pe bani reali!
Backgammon-ul este unul dintre cele mai populare jocuri de societate din lume, iar varianta oferită de NetBet table online combină funcționalități de top cu o interfață simplă și intuitivă pentru jucătorii online. Limitele care pot fi personalizate cu ușurință și caracteristicile care se adaptează cerințelor jucătorilor, fac din acest joc, un produs de succes, apreciat și de cei mai exigenți pasionați de table.

Cu alte cuvinte, dacă știi să joci table, acum ai posibilitatea să te întreci cu oponenți reali și cu mize reale care pornesc de la 5 lei, dar care pot ajunge și la 100 lei pentru o partidă. Te poți bucura de meciuri rapide sau mai lungi, poți selecta convențiile de joc, timpul mutării sau cel efectiv de joc, poți juca cu cub, cu regula Jacoby, cu Koks sau cu redublare. Mai mult decât atât, îți poți crea singur partidele sau te poți alătura celor deja deschise de alți jucători. Poți alege să vizionezi partide în desfășurare sau să joci meciuri private. Bineînțeles, jocurile de table online de la NetBet sunt disponibile atât de pe computer, cât și de pe dispozitivele mobile, oriunde și oricând.

O metodă de relaxare, de care iubitorii acestui joc antic se pot bucura doar pe NetBet, singurul cazino online licențiat din România care oferă jocuri de table pe bani reali. Comunitatea jucătorilor de table din România are în sfârșit un mediu online, sigur și legal, în care să se poată distra și întrece - un loc de întâlnire virtual în care să își înfrunte adversarii și să își testeze abilitățile!

Licența nr. L1160651W000195 emisă de Comitetul de Supraveghere ONJN pentru NetBet Enterprises Ltd.,
Ewropa Business Centre, etaj 3, camera 704, birou A, str. Dun Karm Street, Birkirkara, Malta, valabilă din data de 01 Iulie 2016 până la 30 Iunie 2026.