Natragel

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriMedicina
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3437

Voteaza & Distribuie

Descriere



Conceput pentru femeia moderna – activa, mereu ocupata, dar care acorda importanta felului in care arata – Natragel este un produs dermato-cosmetic ce-si dovedeste eficienta inca de la prima utilizare.

Datorita continutului crescut de apa, intr-o matrice de polimeri solubili, Natragel hidrateaza intensiv – creste hidratarea cu peste 150% dupa aplicarea timp de 40’, relaxeaza si revitalizeaza tenul, iar ridurile superficiale dispar. Efectului antiinflamator i se adauga actiunea nutritiva a antioxidantilor si vitaminelor din compozitie: extract de ceai verde, aloe vera, vitamina E.

Astfel, masca faciala Natragel poate fi folosita cu rezultate remarcabile inaintea unui eveniment la care ne dorim sa aratam foarte bine, chiar daca nu am avut timp sa trecem pe la cabinetul de cosmetica cu o saptamana inainte. Iar pentru a reduce semnele oboselii de a doua zi – cearcanele, ochi iritati, edemele – aplica mastile oculare Natragel pentru un efect revigorant instant.

Efectele tratamentului cu Natragel dureaza pana la doua zile, acesta putand fi inclus in rutina cosmetica a fiecareia dintre noi - foliile de hidrogel pot fi refolosite de 6 pana la 12 ori. Natragel este apreciat in practica dermatologica, unde este utilizat dupa tratamentele dermato-cosmetice: LASER, IPL, epilare cu ceara, peeling chimic, microdermabrazie. Natragel raceste, calmeaza zona tratata, reduce eritemul si disconfortul astfel incat reactiile adverse ale procedurilor sunt mult diminuate.

Natragel poate fi folosit si in chirurgia plastica, dupa blefaroplastii sau lipoaspiratii, reducand inflamatia si eschimozele. Astfel perioada de recuperare se reduce, iar confortul pacientului creste.

Natragel este ideal si pentru administrarea controlata (pansament ocluziv) a cremelor si serurilor folosite in tratamentele dermato-cosmetice. Este disponibil intr-o formula speciala pentru tenul sensibil, si intr-o formula imbogatita cu extracte de ceai verde, aloe vera si vitamina E.