Motive antifumat

Motive antifumat

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriMedicina
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari4545

Voteaza & Distribuie

Descriere

Predicile tinute fumatorilor sunt fara efect daca acestia nu au nici un motiv sa renunte la acest viciu. Fie ca le sunt cunocute sau nu, fie ca ii afecteaza sau nu, fie ca le da importanta sau nu, fumatorii inraiti si cei in devenire au posibilitatea sa aleaga: renunta la tigari sau asteapta pana cand viata va renunta la ei?!


Motive antifumat:


antifumat1. Vei face economii tot mai mari avand in vedere ca tigarile se tot scumpesc!2. Vei scapa de mirosul neplacut de tigari pe care pana acum l-ai ignorat!3. Vei da o mana de ajutor celor care lupta impotriva utilizarii animalelor pentru diverse teste de laborator!4. Vei evita/diminua riscul de a deveni frigida/impotent, deoarece fumatul isi lasa puternic amprenta asupra vietii sexuale!5. Te vei bucura de un sistem osos sanatos, prevenind bolile de oase!


6. Te vei bucura de activitatile preferate fara sa invoci motivul nevoii fumatului!7. Iti vei priva ochii de imaginile ingrozitoare de pe pachetele de tigari!8. Vei combate riscul de a surzi pana la varsta de 40 de ani!9. Vei creste sansele si posibilitatile de a rezerva masa la un restaurant!10. Vei scadea riscul imbolnavitii de psoriazis!11. Iti vei imbunatati circulatia periferica!12. Vei spori eficienta pastilelor anticonceptionale!13. Vei reduce sansele de a incendia propria locuinta, sau mai rau, a altora!14. Vei preveni bolile de inima!15. Vei diminua riscul declansarii unui atac de cord pana in 40 de ani!16. Vei reduce riscul dezvoltarii unei tumori pe creier!17. Vei sta departe de riduri, cel putin pana la varsta de 30 de ani!18. Vei incetini ritmul alert de dezvoltare a virusului HIV/SIDA!