Momentul în care decizi să oferi copilului suzetă - vezi și aici suzete Bibs de calitate

Detalii

CategoriiShoping
Taguricopii
Ultima actualizareLuni 15 mai 2023
Vizualizari267

Voteaza & Distribuie

Descriere

Despre suzete se spun multe, practic lumea părinților este împărțită în două. Se crede că suzeta este motiv de a crea o dependență de care de altfel v-ați putea lipsi de la bun început. Unii apreciază însă că pot câștiga nopți și ore mai liniștite alături de bebeluș, mai ales când acesta a început să aibă colici.

Dacă decizia este de a oferi celui mic o suzetă, atunci să fie una de calitate. Așadar vezi aici suzete Bibs de calitate, disponibile în cadrul magazinului online Little Prints. Iată și de ce să faci această alegere: acesta este primul magazin online unde suzetele de la marele brand Bibs au apărut. Pe piața din țară nimeni nu avea la acea vreme acest brand. Este vorba de un titan, danez, care a schimbat toată nișa aceasta. Suzetele sunt clasice, simple, cu design minimalist și atemporal. Se pare că forma tetinei și nu numai este motivul pentru care bebelușii adoră aceste suzete și le acceptă din prima.

Pe site-ul Little Prints descoperim colecții diverse de astfel de suzete. Aparent sunt colorate și în seturi cromatice. Unele au și inel glow în the dark. Iată însă ce au special, referitor la forma tetinei și la materialul acesteia.

Sunt din latex sau silicon

Calitate superioară și siguranță garantată - suzetele Bibs sunt fabricate din silicon moale și de înaltă calitate, neoxic, fără BPA și fără ftalați. Pot fi sterilizate fără grijă.

Textură plăcută

Datorită materialelor din componența acestor suzete putem vorbi de o tetină ce imită foarte bine pielea și sânul mamei. Asta va crea confort și va aduce alinare bebelușului. În plus, tetina este una flexibilă, astfel încât nu va afecta în vreun fel cavitatea bucală a celui mic.

Forma

Au o formă ieșită în afară, totuși cu scutul ce nu permite să se atingă de pielea din jurul gurii. Detalii, detalii, însă tocmai acestea vor face diferența, în sensul în care sunt evitate iritațiile ce apar adesea la colțurile gurii.

Scopul este, desigur, să ofere bebelușilor o experiență cât mai asemănătoare cu cea când este la pieptul mamei sale. Așadar acest tip de suzete se apropie de acea perfecțiune. Sunt absolut delicioase și din punct de vedere al designului și al culorilor. Deși sunt accesorii, ajung să aibă un statut destul de important. Ajung să fie luate în considerare atunci când se doresc combinații vestimentare.

Indiferent de preferințele tale și ale bebelușului tău, gama de suzete Bibs oferă o varietate de culori vesele și captivante. De la nuanțe pastelate și delicate până la culori vibrante și îndrăznețe, vei găsi cu siguranță suzeta perfectă.

După ce achiziționezi de la Little Prints poți căuta și suport pentru acestea. Magazinul online menționat este destul de ofertant și la capitolul seturi. Pentru cei la prima lor tentativă sau încercare de a oferi celui mic o suzetă pot alege seturile Try it. Sunt suzete diferite, pe care le puteți testa.

Alege suzețele Bibs de pe LittlePrints.ro și oferă-i celui mic confort, siguranță și stil în același timp. Transformă momentele de liniște și relaxare în momente magice și adorabile cu suzetele Bibs!


Contact:

+4 0725 766 847 hello@littleprints.ro