Mobilierul din sticla rezidential schimba complet aspectul camerelor de la casa sau de la apartament

Mobilierul din sticla rezidential schimba complet aspectul camerelor de la casa sau de la apartament

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Tagurimobila
Ultima actualizareLuni 24 iunie 2019
Vizualizari627

Voteaza & Distribuie

Descriere

Un design interior deosebit se obtine foarte usor daca ai idei creative de amenajare. Nu iti trebuie prea multe elemente ca sa poti avea o locuinta care arata si bine si care are o functionalitate extinsa.

Pe langa alegerea corecta a culorilor si a decoratiunilor interioare, camerele pot fi mai elegante si spatiul poate parea ceva mai aerisit cu o mobila din sticla. Spre deosebire de mobilierul clasic cel din sticla arata foarte bine, permite depozitarea si asezarea unor obiecte care se pot vedea foarte usor din orice unghi.

Mese, rafturi si polite sau biblioteci din sticla groasa, cu un cant de 45 de grade, toate isi pot gasi locul perfect in locuintele moderne si elegante.

Firmele care se ocupa de confectionarea si de personalizarea mobilierului din sticla pot personaliza fiecare tip de mobila din sticla, ii pot adauga sisteme de iluminat moderne, mobila are si mangeti si sisteme de balamale pentru a putea fi folosita cat mai usor.

Pentru fiecare element de mobilier din sticla se asigura montaj si reparatii in caz de nevoie, in garantie, mobilele din sticla sunt rezistente si foarte usor de curatat, de aranjat in spatiul dat, au dimensiuni diverse si greutati reduse.

Cu mobilierul din sticla putem mobila atat o casa de mari dimensiuni, cat si cateva camere ale unui apartament obisnuit.

Este suficient sa ne alegem tipul de mobilier si sticla din care dorim sa fie realizate, sticla poate fi transparenta sau colorata, cu diverse insertii, este securizata si ofera siguranta sporita in timpul utilizarii.

Pe langa aceste aspecte mobila confectionata din sticla este mereu la moda, nu se va demoda prea curand, pune in valoare si mai bine interiorul camerelor, permitand adaugarea unui plus de rafinament designului interior. Aleasa corect mobila facuta din sticla va reusi sa se integreze perfect in orice design interior, indiferent ca e simplu sau mai extravagant.

Preturile pentru mobilierul realizat din sticla sunt suficient de mici pentru a se incadra in bugetul pentru decorarea interioara, firmele care le comercializeaza ofera consultanta si livrare rapida, servicii de cea mai buna calitate pentru o locuinta care arata si bine, dar are si un spatiu cat mai bine amenajat.