Mikel Ruffinelli, femeia cu cel mai lat sold din lume

Mikel Ruffinelli, femeia cu cel mai lat sold din lume

Detalii

Categorii
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3881

Voteaza & Distribuie

Descriere

Are probleme cand trebuie sa intre pe unele usi, pe avion are nevoie de doua scaune, dar Mikel Ruffinelli este extrem de multumita de felul cum arata: ea este femeia cu cel mai lat sold din lume!


Mikel-Ruffinelli-2


Cantareste 190 de kilograme si are o circumferinta a soldului de circa 250 de centimetri: cu aceste dimensiuni, Mikel Ruffinelli figureaza in Cartea Recordurilor Guinness drept femeia cu cel mai lat sold din lume. Femeia, in varsta de 39 de ani, are o inaltime de 165 de centimetri si in talie masoara "doar" 110 cm. Este casatorita de 10 ani cu Reggie Brooks si a nascut 4 copii.


Mikel Ruffinelli se simte bine in pielea ei, nici nu-i trece prin cap sa se apuce de slabit - spune ca barbatilor nu le plac femeile slabe, ci acelea care au forma de... clepsidra.


Mikel-Ruffinelli


Femeia a inceput sa se lateasca dupa ce a nascut primul ei copil, la varsta de 22 de ani. Sustine ca de la sarcini i se trage marimea neobisnuita, insa recunoaste ca mananca destul de copios, vreo 3000 de calorii in fiecare zi (necesarul unei femei adulte active e in jur de 2000 de calorii zilnic).


Mikel-Ruffinelli


Desi e mandra de formele ei... rotunde, Mikel Ruffinelli recunoaste ca are destule probleme din cauza dimensiunilor sale extralargi: nu poate conduce o masina normala, se poate aseza doar pe un scaun special, iar cand calatoreste cu avionul este nevoita sa ocupe doua locuri. Cat despre odihna: isi doarme somnul dulce intr-un pat lat de doi metri!