Mihail Sebastian Arghiropol

Detalii

CategoriiEconomie
TaguriAgentie de publicitate
Ultima actualizareMiercuri 14 septembrie 2016
Vizualizari1217

Voteaza & Distribuie

Descriere

Mihail Sebastian Arghiropol este unul dintre ce mai importanti oameni din lumea publicitatii din Romania. Mihail Sebastian Arghiropol detine compania Media One, o agentie publicitara cu o activitate impresionanta pe piata de profil din Romania.
Cand ai in CV mai bine de 22 de ani petrecuti in lumea publicitatii, poti sa faci comparatii intre "atunci" si "acum", poti intelege mai bine impactul noilor tehnologii in aceasta meserie, poti sa vorbesti despre viitorul acestei industrii si poti sa dai sfaturi noilor generatii. – spune Mihail Sebastian Arghiropol

Intrebat despre publicitate cat % este arta si cat la % este profesie, Mihail Sebastian Arghiropol a raspuns “99% transpiratie si 1% inspiratie. Cine crede altceva, se imbata cu apa rece.” Acesta mai are insa ceva de adaugat si anume ca in calitate de vanzator de servicii de publicitate, nu e recomandabil sa spui unui client ca advertisingul este o arta. Este vorba de tehnica, de analiza, de statistica, de strategie, de studii comportamentale, de sociologie.
Mihail Sebastian Arghiropol, spune ca viteza de schimbare a tehnologiilor de comunicare este in crestere, dar comportamental si decizional omul nu s-a schimbat si nu se poate schimba radical de la un an la altul. Importanta este strategia de comunicare, nu neaparat canalul de comunicare.
Mihail Sebastian Arghiropol presupune ca in urmatorii 5 ani vom vedea multe schimbari radicale in tehnologie, in entertainement, in mobile applications, televiziune, gaming, arta, in ceea ce se numeste acum IoT - internet of thing. Si ca toate acestea modeleaza, intr-un fel sau altul, modul de a aborda relatia cu consumatorul.
Intrebat cu ce ar completa lista celor 7 minuni ale lumii,Mihail Sebastian Arghiropol, a dat un raspuns, cel putin interesant. Minunile zilei de astazi sunt diferite. Sunt nepalpabile, dar au un impact major asupra vietii oamenilor si au schimbat intr-un mod revolutionar felul nostru de a trai.Internetul este o minune a lumii contemporane. Electricitarea in sine, sub toate aspectele: de la hidrocentrale la incarcarea wireless a unui aparat, sunt lucruri de neimaginat in urma cu numai aproape 100 de ani.
Cheia succesului in viziunea lui Mihail Sebastian Arghiropol este sa iti cauti parteneri mai buni decat tine, mai inteligenti si mai performanti, si de asemenea a face lucrurile care iti fac placere este cel mai important lucru intr-un business.