Mielul de Paşte, greu de găsit şi scump anul acesta. Crescător: „Sunt fătaţi în ianuarie, ce să le faci, cum să-i faci buni de Paşte?!“

Ţăranii români se plâng că rămân cu marfa nevândută, după un an de muncă: „E 8 lei kilu’ de carne, mai ieftin ca fasolea!“

Detalii

CategoriiRegional
TaguriSlatina
SursaAdevarul
Data publicariiJoi 15 martie 2018
Vizualizari15

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cu nici o lună înainte de Paşte, crescătorii de animale îşi fac probleme în privinţa onorării comenzilor ferme, comenzi pe care le-au preluat, unii, cu luni bune în urmă. Sunt rude, cunoscuţi, prieteni care cumpără an de an şi care este posibil ca în această primăvară fie să se mulţumească cu mai puţin, fie să se reorienteze şi să pună pe masa de Paşte alt fel de carne.

„Preţul va fi mai mare, eu, cel puţin, aşa cred, pentru că sunt puţini. Sunt m...

Restul articolului: adevarul.ro