Microbii si rolul lor benefic

Detalii

CategoriiSanatate
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2436

Voteaza & Distribuie

Descriere

In urma cercetarilor de specialitate s-a stabilit ca pe durata procesului de vindecare a unei boli, microbii au rol benefic. Mai exact, microbii precum ciupercile, bacteriile si virusii, actioneaza doar pe durata procesului de vindecare a unei afectiuni.

A Patra Lege Biologica sustine ca modalitatea in care microbii opereaza este in deplina concordanta cu logica evolutiva. De exemplu, bacteria de tuberculoza se gaseste numai in tesuturile controlate de creierul vechi. Rolul ei pe durata procesului de vindecare este de a descompune tumorile pulmonare, de colon, tumorile la rinichi, la prostata, uter, tumorile de san, melanoamele si mesothelioma.

Astfel, aceste bacterii joaca un rol esential in descompunerea constructiilor celulare ce au proliferat cu un anumit scop biologic, in faza activa. In lipsa lor, cauzata de vaccinari, folosirea excesiva de antibiotice sau chimioterapie, dezintegrarea tumorilor nu se va realiza adecvat.

In acest caz, tumorile raman incapsulate in mod inofensiv. Cu toate acestea, daca sunt detectate la un control de rutina, tumorile pot fi diagnosticate ca si cancer. In urma acestui diagnostic, se pot naste noi conflicte, cu simptome diferite. Pe durata descompunerii tumorilor de catre bacterii, virusii actioneaza in vindecarea tesuturilor care primesc semnale din partea cortexului cerebral. E cazul bronhiilor, membranei nazale, mucoasei stomacale, mucoasei canalelor biliare si epidermei.

Afectiuni precum hepatita, pneumonia, herpesul, gripa si gripa stomacala ne arata ca procese naturale de vindecare sunt in curs de desfasurare. In ultima vreme, existenta virusilor este pusa sub semnul intrebarii, fapt pentru care se poate vorbi de virusi ipotetici. Specialistii au descoperit ca procesele de reconstructie si regenerare ale tesuturilor afectate se realizeaza si in absenta virusilor specifici.

Din cauza ca microbii sunt activi doar in faza de vindecare a unei boli, caracterizata in mod normal de inflamatii, febra, puroi, supurari si dureri, acestia sunt considerati raufacatori si catalogati drept cauza bolilor infectioase. Insa microbii nu provoaca declansarea bolilor. Ce se intampla de fapt? Organismul nostru este cel care activeaza microbii pentru a facilita vindecarea. E posibil ca microbii sa se transmita, insa isi incep activitatea doar cand persoana respectiva este in faza de vindecare a aceleiasi afectiuni.