McLaren ar putea face o versiune cu 4 locuri pentru MP4-12C

McLaren ar putea face o versiune cu 4 locuri pentru MP4-12C

Detalii

CategoriiEconomie
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1125

Voteaza & Distribuie

Descriere

McLarenPresa germana anunta ca supercarul McLaren MP4-12C va primi o versiune noua, cu patru locuri, destinata familiilor care doresc sa aiba in garaj un adevarat bolid de curse. Zvonurile sugereaza ca McLaren va produce un coupe 2+2 care va fi propulsat de acelasi motor V8 de 3.8 litri cu 600 de cai putere si 600 Nm cuplu maxim.


Asa cum era de asteptat, cifrele performantelor nu arata atat de bine ca in cazul versiunii cu doua locuri. Actualul model McLaren MP4-12C are nevoie de doar 10 secunde sa ajunga la 200 km/h si poate atinge viteza maxima de 320 km/h. Conform surselor care au lansat zvonul aparitiei unui McLaren MP4-12C cu patru locuri, inginerii britanici nu vor face modificari nici la transmisia noii versiuni.


Se parte ca versiunea cu patru locuri nu va fi destinata pentru patru pasageri adulti. Locurile din spate vor fi gandite sa ofere spatiu pentru pasagerii copii. Este un mare semn de intrebare daca McLaren va produce o astfel de versiune a lui MP4-12C, insa doar timpul ne va putea lumina in acest sens.