MBT, antrenorul personal al vedetelor de la Hollywood

MBT, antrenorul personal al vedetelor de la Hollywood

Detalii

CategoriiSport
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari4418

Voteaza & Distribuie

Descriere

Paris Hilton, Jennifer Love Hewitt sau Katherine Heigl sunt fane declarate ale incaltamintei care transforma fiecare pas intr-o sedinta de sport pentru picioarele tale.

Bucuresti, 21 iulie 2009 - Cea mai mica sala de fitness, asa cum a fost denumita incaltamintea MBT de catre specialisti, a devenit unul dintre accesoriile favorite ale vedetelor americane. Celebritati precum Madonna, Teri Hatcher, Silvester Stallone, Antonio Banderas sau Elizabeth Hurley poarta acest tip de incaltaminte ca solutie pentru un stil de viata activ si mentinerea unei forme fizice de invidat.

Paparazii au surprins vedete dintre cele mai stilate purtand MBT in timpul liber, profitand astfel de beneficiile de fitness si de sanatate oferite de „antipantofi". Conceptul inovator din spatele incaltamintei Masai Barefoot Technology apartine inginerului elvetian Karl Müller si este inspirat de mersul sanatos al triburilor africane Masai si de experientele personale din Coreea de Sud.

„Am trait in Corea timp de 12 ani, timp in care sufeream de probleme serioase de spate, dureri de genunchi si tendonul lui Ahile. La marginea orasului Seul, erau campuri de orez peste tot si in momentul in care paseam pe pamant moale, simteam tensiunea din ce in ce mai mica si durerea scazand. Apoi m-am gandit sa reconstruiesc talpa pantofului meu astfel incat sa obtin senzatia de mers ca intr-un camp de orez atunci cand pasesc pe suprafata dura." povesteste Karl Müller. Datorita senzorului si a talpii cu straturi multiple, tehnologia unica MBT recreaza conditiile naturale de pasire in mediul urban artificial.

Paris Hilton sau Jennifer Love Hewitt isi revin in urma noptilor de club petrecute in pantofi cu tocuri extreme incaltand antipantofii MBT, care reinverseaza efectele negative ale stilleto-urilor prin imbunatatirea pozitiei corpului, tonifierea musculaturii si arderea de calorii in plus. Alte vedete precum Antonio Banderas, Silvester Stallone sau Randall, tatal lui Justin Timberlake, poarta MBT in diverse ocazii, adoptand un stil de viata sanatos.

Totusi, creatorul MBT, inginerul Karl Müller declara ca cel mai mult se bucura „nu atat de feedback-ul primit de la celebritati, cat mai ales de raspunsul primit zi de zi de la clientii obisnuiti care ne spun ca li s-a imbunatatit calitatea vietei de cand au incercat MBT. Dintre toate raspunsurile primite, am retinut ceea ce a spus faimosul scriitor german Martin Walser cum ca MBT este cel mai mare lucru realizat pentru umanitate de la inventia rotii."