Masuri extraordinare

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriGeeta Anand, Harrison Ford, Keri Russell, Meredith Droeger, Robert Nelson Jacobs, Tom Vaughan
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari986

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Extraordinary Measures
An: 2009
Durata: 106 minute
Regia: Tom Vaughan
Scris de: Robert Nelson Jacobs, Geeta Anand
Actori: Harrison Ford, Keri Russell, Brendan Fraser, Meredith Droeger, Diego Velazquez
Gen: Drama

"Masuri extraordinare" este inspirat de povestea adevarata a lui John Crowley, un om care sfideaza intelepciunea conventionala si sansele mari de izbanda, si risca viitorul familiei sale prin urmarea unei cure pentru a salva viata copiilor sai amenintati de boli.

Pornind de la radacinile clasei muncitoare, in cele din urma, John Crowley incepe sa dea de succes in America corporatista. Sprijinit de frumoasa lui sotie Aileen (Keri Russell) si cei trei copii, John este pus rapid pe treaba.

Dar, tocmai cand cariera lui este la apogeu, Crowley se indeparteaza cu totul de ea atunci cand cei mai tineri copii, Megan si Patrick, sunt diagnosticati cu o boala incurabila. Cu Aileen alaturi de el, valorificand tot ce are la dispozitie, Crowley se asociaza cu un genial, dar neapreciat si neconventional om de stiinta, Dr. Robert Stonehill. Impreună, ei formeaza o companie de bio-tehnologie, focusata pe dezvoltarea unui medicament de salvare a vietii.

Pe de o parte condusa spre a-si dovedi lui insusi teoriile sale, pe de alta parte spre sansa salvarii copiilor sai, aceasta alianta putin probabila se concretizeaza in cele din urma in respect reciproc, astfel ca antreneaza unitatile medicale si de afaceri sa lupte impotriva sistemului - si a timpului.