Masini rulate – de ce pot fi optiunea cea mai buna pentru tine?

Masini rulate – de ce pot fi optiunea cea mai buna pentru tine?

Detalii

CategoriiAuto/moto
Tagurimasini, masini de vanzare, masini rulate, masini second hand
Ultima actualizareVineri 14 decembrie 2018
Vizualizari1536

Voteaza & Distribuie

Descriere

Indiferent daca e vorba de o firma mica sau doar despre pasiunea pentru perfectiune pe patru roti, balanta costuri-beneficii ne vine prima oara in minte atunci cand vine vorba despre cumpararea unei masini. Astfel, de multe ori, optiunea preferata de o mare majoritate este reprezentata de masini rulate.

Masini rulate versus masini noi

Masinile rulate prezinta beneficiul de a putea fi disponibile imediat pentru cumparator, spre deosebire de masinile achizitionate direct de la firmele producatoare. Mai ales pentru antreprenorii care vor sa isi puna pe picioare cat mai repede afacerea, timpul este o resursa limitata. In plus, oricine isi doreste eficienta, pentru o oferta cat mai avantajoasa.
Ceea ce ne dorim de la orice bun achizitionat este, in primul rand, calitatea lui. De multe ori, pe piata auto negociem calitatea pe care o dorim in functie de bugetul de care dispunem. Este o nevoie fireasca a clientului de a cere calitate tehnica, iar informatia sa vina de la un vanzator de incredere.

De cele mai multe ori, bugetul este un criteriu extrem de relevant pentru cumparator, iar pe langa clasica plata in bani cash, un comparator care apeleaza la o firma specializata pe gasirea si vanzarea masinilor second hand poate descoperi si alte optiuni de finantare pentru care poate opta.

Nu am bani sa platesc integral masina – ce pot face?

O optiune ar fi creditul bancar. Plata in rate poate fi de mare ajutor pentru cei cu buget redus dar care totusi au nevoie de masina, sau pur si simplu, cei care isi doresc cu ardoare un anumit tip de masina si nu pot strange suma de bani ceruta destul de repede pe cat ii indeamna spiritul de sofer, pot consulta cu incredere finantari accesibile pentru persoane fizice. Acestea pot fi accesate direct la bancile care le comercializeaza. Pentru cei care nu sunt complet decisi in aceasta privinta sau nu stiu care ar fi cea mai avantajoasa oferta, firmele care se ocupa cu vanzarea masinilor rulate pot facilita accesul clientului la oferta bancilor cu care colaboreaza. Astfel, se salveaza mult timp, iar increderea in alegerea facuta sporeste considerabil.

A doua optiune, cea a unei finantari prin leasing nu este rezervata doar persoanelor juridice si firmelor, dar de obicei este mai potrivita pe nevoile acestora. Mai ales cand vobim de achizitionarea unui lot, mai mare sau mai mic, de autoutilitare, de exemplu. Motivele sunt simple: finantarea se obtine mai usor, masinile vor fi disponibile imediat, contractele sunt flexibile si pot fi reinnoite, iar la finalul perioadei contractuale se poate opta pentru achizitionarea masinii sau schimbarea ei (cu un model mai nou, eventual).

Puncte forte ale colaborarii cu firmele specializate

Intr-o societate in care ne este usor sa ne pierdem in multitudinea de oferte pe care le avem la dispozitie, piata de masini rulate poate prezenta multe capcane pe care “novicii” in domeniul autoturismelor nu le sesizeaza, motiv pentru care pot suferi de pe urma acestor capcane.
Sigur ca acest tip de achizitie, la mana a doua, prezinta o serie de beneficii, care nu trebuie neglijate. Ideal, consultarea cu un specialist in domeniu, care recunoaste si promoveaza ofertele cu un real beneficiu, ne pot scuti de multe neplaceri, iar balanta va inclina mai mult in favoarea beneficiilor, desi poate ca bugetul alocat achizitionarii va fi un pic mai mare. In ciuda acestui amanunt, pe termen lung, investitia se va dovedi una valoroasa.

Pentru investitii in masini rulate de calitate, va indrumam spre site-ul celor de aici, care au o oferta generoasa ce va poate trezi interesul.

Sau ii puteti contacta la numerele de telefon: 0236.449.018 sau 0740945736 (Whatsapp).