Mâncare de urzici cu ceapă. Ce ingrediente se mai adaugă pentru o gustare delicioasă

Care este condiţia esenţială ca urzicile să aibă efect după ce sunt mâncate

Detalii

CategoriiRegional
TaguriReșița
SursaAdevarul
Data publicariiJoi 21 martie 2019
Vizualizari34

Voteaza & Distribuie

Descriere

În urzici se regăsesc provitamina A, vitaminele B1, B2, C si K, acid pantotenic, acid folic, acizi grasi, clorofila, beta-caroten, potasiu, calciu, magneziu, fier, fosfor, siliciu, zinc, cupru, etc.

Uica Mihai foloseşte din plin urzicile în reţetele sale. Bucătarul reşiţean combină ceapa cu urzicile, iar mâncare gătită este delicioasă. Iată, mai jos, reţeta.

 “Hai, ieşi din casă, puturosule, că e soarele de trei suliţi pe cer şi e cald şi bate un ...

Restul articolului: adevarul.ro