Mamici pentru Marte

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriBerkeley Breathed, Marte, Seth Green, Simon Wells, Wendy Wells
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari1098

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Mars Needs Moms
An: 2011
Durata: 88 minute
Regia: Simon Wells
Scris de: Simon Wells, Wendy Wells, Berkeley Breathed
Actori: Seth Green, Dan Fogler
Gen: Animatie, Aventura

Milo (Seth Green) uraste zombi aproape la fel de mult cum uraste sa duca gunoiul. Mama sa (Joan Cusack), nu e foarte intelegatoare cu lipsa lui de ajutor, cel putin pana cand zborul tatalui sau este anulat, amanand noaptea rezervata strigoilor. Pentru a-l inveseli, mama isi da acordul sa plateasca experienta cu conditia ca Milo sa-si manance legumele. Insa baiatul i le da pisicii, care ii multumeste vomitand broccoli. Oferta mamei e anulata si fiul suparat ii spune ca si-ar dori sa nu existe. Spre deosebire de el, altcineva este foarte fericit ca mamele exista.

La fiecare 25 de ani, pe Marte se nasc copii. In loc sa ii creasca, martienii implanteaza creierul unei mame in bone roboti care ii educa. Mama lui Milo a fost aleasa tocmai din cauza pedepselor pe care le aplica. Extraterestrii au stabilit sa o rapeasca, dar in mijlocul actiunii, un Milo plangacios isi cere scuze pentru cuvintele sale. Se imbarca pe o nava spatiala si porneste spre Marte. Odata ajuns acolo, un guraliv numit Gribble (Dan Fogler) il ajuta sa scape, iar cei doi pornesc imediat in incercarea temerara de a o elibera pe mama. Cand cei doi esueaza, Gribble este condamnat la moarte, dar este salvat de o artista graffiti pe nume Ki (Elisabeth Harnois).

Ideea de familie este un concept complet strain locuitorilor de pe Marte. Femeile se ocupa de operatiunile de zi cu zi, iar barbatii sunt exilati pe un teren ceea ce nu pare sa ii deranjeze. Danseaza, sunt confuzi si isi petrec timpul cu Gribble, desi acesta e mult mai entuziasmat de noii lui prieteni, Milo si Ki. Impreuna, cu ajutorul barbatilor idioti, ticluiesc un plan pentru a o salva pe mama lui Milo.