Mai mult timp liber pentru studentii din ziua de azi

Detalii

CategoriiEducatie
Tagurifacultati, scoala
Ultima actualizareMarti 2 august 2022
Vizualizari333

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pe masura ce trecem de la un an de scoala la altul, de la generala la liceu si mai apoi la facultate, multi profesori ne spun „aceasta este cea mai frumoasa perioada din viata voastra”. Aceasta afirmatie poate avea insa mai multe intelesuri si fiecare persoana o adapteaza in functie de propriile convigneri. Inca de mici aflam ca a fi adult ne aduce mai multe libertati dar si mai multe responaabilitati si astfel, timpul liber va fi fara indoiala o problema. Incercam asadar sa ne bucuram de acest timp cat suntem tineri, fara a renunta desigur la studii si la alte lucruri importante.

O data cu terminarea studiilor si specializarea pe un anumit profil, ajungem sa ne gandim ca unele materii si lucruri invatate in trecut poate ca nu ne vor mai ajuta si ca am petrecut degeaba timp incercan sa invatam cat mai bine. Nu este insa un lucru in totalitate adevarat, asta pentru ca multe persoane isi schimba in mod constant locul de munca chiar si de la un domeniu de activitate la altul si astfel, este nevoie de cunostintele necesare care o data invatate nu sunt cu adevarat uitate.

Revenind la timpul liber, inca din liceu ne gandim ce am vrea sa devenim cand o sa fim mari, cum se spune, iar unii dintre noi reusim sa ne concentram pe acest aspect mai mult si sa invatam mai bine pentru materiile cheie fara a ramane in urma cu celelalte totusi. A reusi sa ne impartim in mod eficient timpul este foarte important pentru noi precum si pentru cei din jurul nostru, alaturi de care putem petrece mai mult timp si putem dezvolta si alte activitati.

Reusind sa ne compartimentam eficient timpul, in facultate ne putem gasi chiar si un loc de munca care sa ne ajute sa ne platim cheltuielile lunare si chiar sa incepem sa economisim bani. Asta insemna totusi sa renuntam poate la diverse cursuri si activitati ce tin de facultate. Nu este un lucru rau si nu ne impiedica nici sa ne finalizam perioada de licenta si nici cea de master, aici fiind vorba despre programe mai flexibile, unde studentii pot recupera ore esentiale in timpu liber, cand este posibil.

Iar pentru ca in aceste doua cazuri, lucrarile de licenta si cea de disertatie sunt foarte importante, necesita mai mult timp pentru a ne ocupa de ele. In timp ce unii studenti aleg sa faca asta, altii cauta variante alternative, una dintre acestea fiind aduse de catre noi, LicentaDisertatie.ro, un grup format din numeroase persoane cu experienta si studii academice care lucram in acest domeniu de multi ani si am reusit sa venim in ajutorul a mii de studenti in cele peste 60 de domenii de studii pe care le acoperim.

Pentru orice student, este foarte important de stiut faptul ca o lucrare licenta, indiferent de specialitate, trebuie scrisa urmand anumite norme impuse de conducerea facultatii. Aceste norme trebuie urmate cu strictete asta pentru ca multi profesori din comisiile de examinare va pot respinge sau sanctiona la nota doar pentru simplul fapt ca nu ati urmat anumite norme. Toate regulile si normele nu ne sunt deloc straine, asa ca poti apela cu incredere la noi pentru licenta si disertatie la comanda. O lucrare de licenta este verificata de specialisti, este paginata urmand regulile clar stabilite de tehnoredactare, este desigur unica, acestea fiind unele dintre preocuparile noastre pentru a avea incredea a comanda licenta.

Datorita experientei noastre precum si a resurselor pe care le avem la dispozitie, putem realiza o lucrare academica in termen de 7 pana la 10 zile. De regula un student ar petrece chiar mai mult timp in realizarea acesteia dat fiind faptul ca mai poate fi ocupat si cu alte aspecte. De asemenea, nu multi dintre cei ce lucreaza prefera sa isi ia din zilele libere pentru a se ocupa de ele iar dupa programul de lucru, putine persoane mai au starea necesara pentru a face asta. De asemenea, este mai dificil si datorita faptului ca, fiind prima lucrare atat de importanta, nu este foarte usor pentru oricine de structurat si pus la punct asa cum trebuie. Exista desigur, ajutorul unui profesor coordonator insa si acesta la randul sau are in grija mai multi studenti care sustin an de an lucrari de licenta sau disertatie si astfel, si atentia si timpul cadrului didactic sunt mereu impartite.

Pe langa lucrarea scrisa ne ocupam si cu realizarea prezentarii Power Point si astfe, stundentii care apeleaza la noi au la dispozitie si mai mult timp liber pentru a se putea ocupa de alte chestiuni importante sau pur si simplu pentru a se relaxa inainte de sesiune, pentru a invata pentru aceasta, pentru examenul scris sustinut in multe domenii de studii si asa mai departe.

Fiecare licenta si disertatie, indiferent de facultate, de subiect, sunt realizate la cele mai inalte standarde de calitate, fiind respectate toate cerintele impuse de acea institutie de invatamant astfel incat studentul ce o va sustine sa nu fie sanctionat in nicio parte pentru ca nu a respectat anumite reguli si norme, de la asezarea in pagina si notele de subsol pana la fontul ales si asa mai departe. In multe cazuri se poate sa avem de-a face cu profesori foarte exigenti care nu iau in calcul atat profunzimea si autenticitatea informatiilor cat modul in care acestea sunt expuse, prezentate, astfel incat publicul sa le inteleaga si sa le asimileze cat mai usor.