Lucruri interesante pe care trebuie sa le stii despre BMW

Lucruri interesante pe care trebuie sa le stii despre BMW

Detalii

CategoriiAuto/moto
TaguriBMW, Bucuresti, Service auto
Ultima actualizareVineri 21 octombrie 2016
Vizualizari952

Voteaza & Distribuie

Descriere

Atunci cand vine vorba despre automobile, brandul BMW este in top 3 cei mai mari producatori de lux. Avand modele deosebite, cu piese auto de cea mai buna calitate si cu o istorie impresionanta, BMW va ramane, cel mai probabil, multi ani in frunte. Cu toate ca este un brand cunoscut si apreciat de foarta multa lume, exista si fapte interesante de-a lungul secolului in care brandul a facut legea pe piata auto, pe care putini oameni le cunosc despre acesta.

De la productia de elice la designul interior pentru avioane
Nu intotdeauna brandul nemtesc a produs masini, productia initiala fiind de elice pentru elicoptere. Acesta este motivul pentru care multa lume crede ca sigla BMW este o elice care se invarte cand de fapt, aceasta reprezinta steagul Bavariei, locul unde gigantul auto a fost infiintat. BMW este si un brand care produce design interior de trenuri si de avioane. Pe langa calitatea prestata pe sgmentul auto, compania bavareza mai este si un bun designer interior peetru trenuri si avioane de lux.

Lumea lego din interiorul unui BMW
Un lucru foarte apreciat, de catre mecanicii auto la aceste masini, sunt piesele care se demonteaza si se monteaza cu usurinta. Daca dezmebrezi o masina produsa de acest brand nemtesc, vei constata ca este ca un joc de lego, extrem de interesant. Totusi daca ai in posesie o astfel de masina, cel mai indicat este sa apelezi la un mecanic profesionist. Un loc unde te poti duce linistit cu masina ta este serviceul auto bmw Auto Almira, aici masina ta va beneficia de un tratament profesionist la preturi avantajoase.

Ce a fost si ce a ajuns
In anul 1959 care a reprezentat aproape falimentul pentru nemti, BMW a riscat sa fie achizitionat de catre Mercedes, acesta din urma fiind la un pas de a cumpara principalul competitor. Cu ajutorul major venit din partea unor invesstitori privati, brandul a reusit sa isi continue povestea si sa revina la unul dintre cei mai mari producatori de masini de lux din intreaga lume.
Astazi daca ajungeti sa vizitati cladirea principala a BMW, veti constata ca aceasta are forma unui motor in 4 cilindri, ce reprezinta brandul.

Va multumesc pentru atentia acordata acestui articol si nu ezitati in cazul in care apare vreo problema la BMW-ul dumneavoastra sa apelati cu incredere la serviciile oferite de Auto Almira.