Locuinte din cabine containere

Locuinte din cabine containere

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguricontainere de locuit
Ultima actualizareLuni 2 august 2021
Vizualizari241

Voteaza & Distribuie

Descriere

Multi tineri isi doresc o casa a lor pe care sa o amenajeze cum doresc, dar construirea unei locuinte implica mult efort. Mai intai trebuie cumparat terenul si alegerea acestuia se face cu maxima atentie. Locul respectiv trebuie sa fie situat la drum sau sa aiba iesire la drum si aproape de utilitati. Astazi nimeni nu mai accepta sa traiasca fara: apa curenta in casa, canalizare, electricitate.

Cu cat casa este mai departe de reteaua de energie electrica si costurile de racordare vor fi mai mari. Se pierde mult timp la notariat ca terenul sa fie cumparat cu acte in regula. Pasul urmator consta in realizarea planului casei, intocmit obligatoriu de catre un arhitect. Si acesta este scump, plus aprobarile necesare, fiindca nu se poate construi fara autorizatie. Pasul al treilea il reprezinta cumpararea materialelor necesare, care s-au scumpit foarte mult. In prezent, numai o familie foarte bogata sau care a economisit si ultimul banut isi permite sa nu se imprumute de la banca pentru a-si face o casa.

Uneori ar fi fost nevoie de locuinta „ieri”. Din motive obiective (intemeierea unei familii, nasterea unui copil), oamenii nu mai pot sa astepte, fiindca nu au unde sa se adaposteasca si sa isi depoziteze lucrurile. Un pat cu o istorie a lui, o masa cu amintiri dragi, un laptop sau computer cu care se castiga o bucata de paine, aragazul pe care se pregatesc bunatati pentru familie, covoare daruite de mama sau de bunica nu pot fi aruncate. In spatele lor stau multa munca si multa iubire. Cei care au daruit lucruri valoroase si-au dorit sa fie purtate cu drag cat mai mult si sa isi dovedeasca utilitatea.

De ce insa atata zbuciumi pentru construirea unei case, cand exista case gata facute, care pot fi montate intr-un timp record si racordate la apa curenta, la canalizare si electricitate?

Pe site-ul firmei Cabine-containere.ro vezi detalii aici se pot comandalocuinte la fel de confortabile, cum sunt cele construite din temelie! Un container locuinta poate fi asezat unde doreste detinatorul. Tocmai acesta este farmecul: sa detina cineva o casa pe care sa o poate muta de pe locul plat, pe locul cel mai inalt, sa nu intre apa in ea, de pe un loc arid, pe unul plin de vegetatie. Cine isi doreste o casa cat se poate de repede, sa intre pe adresa virtuala furnizata si sa studieze oferta. Va gasi acolo solutii imobiliare ieftine si confortabile la cele mai mici preturi.

O casa construita de la zero inseamna o succesiune de mesteri pe care trebuie supravegheati si platiti: zidari, instalatori, electricieni si zugravi si asteptarea este greu pusa la incercare. Cu o locuinta container, totul este mult mai simplu. In plus, casa se poate compartimenta conform dorintei cumparatorului. Citind articolele despre aceste locuinte, persoanele interesate pot afla ca sunt foarte rezistente la cutremure si la incendii.

Firma prezentata mai sus realizeaza casa container conform dorintelor celui care o comanda. Doritorii primesc consultanta si proiectul se va realiza conform asteptarilor lor. Exista locuinte de tip container cu 3 dormitoare, o sufragerie uriasa, o bucatarie incapatoare, hol si baie spatioasa sau doua bai, dar si cu camere mai putine. Fabricantii tin cont de viziunea cumparatorului, de dimensiunile furnizate si in cel mai scurt timp, casa care nu are nevoie de autorizatie, va fi livrata la adresa indicata.

Casele containere sunt economice, fiindca materialele din care sunt facute au capacitatea de a da senzatia de racoare vara, pe canicula si de a conserva caldura iarna. Containerele de locuit pot deveni niste locuinta elegante si luxoase, daca posesorii lor au imaginatie si se straduiesc:
- sa amenajeze o gradina plina de trandafiri si un foisor cu un gratar din caramida in fata
- sa isi comande o piscina ultra eleganta si rezistenta in fata casei. Pe oglinda albastra si metalica a apei sa fie montate pe margine ( sa nu incomodeze inotatorii) fantani solare
- sa aduca banci din lemn in curte si sa amenajeze spatii de joaca in cazul familiilor cu copii
- sa amenajeze un iaz cu pesti si nuferi.

Toate aceste amenajari nu fac altceva decat sa puna in valoare casa container. In ea se pot pune lucruri scumpe si de bun gust si locatarii ei vor fi foarte fericiti. Este mult mai bine ca oamenii sa posede o locuinta complet autonoma decat sa stea la bloc, unde linistea depinde de ceilalti locatari. Locuinta container merita sa fie comandata fiindca face fata vantului puternic, ploii, gerului si ca materialele din care este construita sunt complet ignifuge.

Efortul financiar nu este mare, grijile sunt mult simplificate, iar casa container poate fi lasata mostenire urmasilor. Cine a inventat locuintele containere a facut enorm de mult bine omenirii. Acelasi lucru se poate spune despre cabinele de paza, containerele birou, containerele sanitare si grupurile sanitare prevazute cu dus care fac ca viata muncitorilor de pe santiere sa fie mult mai usoara.

Timp de 20 de ani de activitate pe piata din Romania, constructiile realizate de Cabine-containere.ro s-au diversificat astfel ca in prezent ele raspund multor necesitati ale cumparatorilor. Casa din visul oricarui roman se afla la un click distanta si poate fi functionala peste cateva saptamani.