Licitatiile online - alegerea perfecta pentru organizarea licitatiilor in deplina siguranta in contextul pandemiei

Licitatiile online - alegerea perfecta pentru organizarea licitatiilor in deplina siguranta in contextul pandemiei

Detalii

CategoriiShoping
Tagurilicitatie
Ultima actualizareLuni 1 martie 2021
Vizualizari244

Voteaza & Distribuie

Descriere

Nu exista niciun dubiu cu privire la faptul ca ultimele mai bine de 10 luni de zile ne-au schimbat comportamentele zilnice si obiceiurile pe care le aveam inainte de pandemia de coronavirus. Aceste schimbari s-au remarcat in toate domeniile de activitate, iar domeniul licitatiilor se numara de asemenea printre domeniile care s-au vazut nevoite sa gasesca solutii pentru a se reorganiza. In fata acestor provocari survenite in urma pandemiei de coronavirus, cea mai mare casa de licitatii din Romania a venit cu o solutie extrem de eficienta si de benefica pentru cei interesati de participarea la licitatii, si anume cu licitatii organizate online.

Licitatiile online – alegerea perfecta pentru organizarea licitatiilor in deplina siguranta in contextul pandemiei

Nu exista niciun dubiu cu privire la faptul ca ultimele mai bine de 10 luni de zile ne-au schimbat comportamentele zilnice si obiceiurile pe care le aveam inainte de pandemia de coronavirus. Aceste schimbari s-au remarcat in toate domeniile de activitate, iar domeniul licitatiilor se numara de asemenea printre domeniile care s-au vazut nevoite sa gasesca solutii pentru a se reorganiza.

In fata acestor provocari survenite in urma pandemiei de coronavirus, cea mai mare casa de licitatii din Romania, A10 by Artmark, a venit cu o solutie extrem de eficienta si de benefica pentru cei interesati de participarea la licitatii, si anume cu licitatii organizate online. In contextul restrictiilor impuse de pandemia de coronavirus si pentru siguranta tuturor ei au implementat o platforma licitatii online prin intermediul caruia oricine doreste sa achizitioneze obiecte de arta, tablouri de vanzare, ceasuri sau bijuterii vechi sa o poata face in deplina siguranta. La inceputul anului 2020 foarte multi dintre cei care doreau sa isi investeasca economiile in diferite obiecte de valoare si obiecte de arta erau interesati sa achizitioneze astfel de obiecte prin intermediul licitatiilor. Tocmai de aceea aceste licitatii online s-au dovedit inca din primele luni un real succes.

Desi era o situatie noua pentru cei mai multi dintre cei interesati de licitatiile pentru obiecte de valoare, datorita avantajelor pe care licitatiile online le ofera numarul celor interesati de astfel de evenimente a fost in continua crestere. In ultimele luni volumul de vanzari in cadrul licitatiilor online a depasit 500 de loturi noi de obiecte de arta scoase la vanzare pe platforma licitatii online Artmark LIVE, acest lucru insemnand peste 1000 de participanti.

In cadrul acestor licitatii online au fost vandute loturi de tablouri originale scoase la vanzare, ceasuri de foarte mare valoare, bijuterii vechi unicat sau diferite obiecte de arta extrem de valoroase.

Case de licitatii Bucuresti

Principalele plusuri pe care le ofera sistemul licitatiilor online implementat de una dintre cele mai renumite case de licitatii Bucuresti se refera la siguranta oferita in contextul pandemiei pentru toti participantii la licitatii, deopotriva pentru organizatori si cumparatori, la posibilitatea de a participa la aceste licitatii de oriunde, dar si la faptul ca au permis continuarea acestor evenimente chiar si in contextul in care foarte multe alte domenii si-au suspendat activitatea temporar sau chiar au inchis-o complet.

Nu in ultimul rand, datorita licitatiilor online oricine este interesat sa cumpere tablouri, bijuterii, ceasuri sau alte obiecte de valoare poate participa la mai multe licitatii fara a fi nevoit sa se deplaseze sute de kilometri pana la locatia unde erau organizate anterior licitatiile. Prin intermediul cestei platforme online s-a oferit celor interesati de aceste evenimente posibilitatea de se bucura in continuare de adrenalina si de placerea de a licita pentru diferitele obiecte de valoare de care acestia erau interesati.

Licitatiile online organizate de aceasta casa de licitatii continua si in lunile urmatoare. Tocmai de aceea, toti aceia care doresc sa investeasca in obiecte de valoare si toti pasionatii de obiecte de arta pot sa urmareasca platforma de licitatii si se pot inregistra pentru licitatiile urmatoare de care sunt interesati.

Urmatoarele licitatii programate de aceasta casa de licitatii ofera posibilitatea de a cumpara obiecte de arta decorativa, bijuterii vechi, pietre si minerale, obiecte de arta din categoria sculpturilor decorative, vinuri vechi sau obiecte de arta postmoderna si contemporana. Pentru a fi mereu la curent cu licitatiile urmatoare nu iti ramane altceva de facut decat sa urmaresti site-ul artmark.ro