Licente Windows 10 - Softretail.ro: noua sursă de licențe software

Licente Windows 10 - Softretail.ro: noua sursă de licențe software

Detalii

CategoriiIT
Tagurilicenta, Windows
Ultima actualizareVineri 9 iulie 2021
Vizualizari314

Voteaza & Distribuie

Descriere

Licente Windows 10 – Softretail.ro: Noua sursă de licențe software – Lansată recent, platforma s-a remarcat rapid ca partener de încredere atât al persoanelor juridice cât și fizice prin serviciile premium oferite.

Licente Windows 10 – Softretail.ro Noua sursă de licențe software

Suntem conștienți că mediul virtual este soluția pentru mulți. Echipa noastră este pregătită să vină în sprijinul afacerilor din România afectate de pandemie. Acesta este anul în care selecția se va face și suntem hotărâți să devenim stâlpul celor care vor să rămână în picioare pentru că doar cei mai buni o vor face.

Achizițiile de licențe noi pentru softurile esențiale oricărei afaceri sau chiar pentru utilizare personală pot fi extrem de costisitoare. Cu ajutorul licențelor refurbished vă puteți bucura de aceleași beneficii pe termen nedeterminat. Ne-am specializat în vânzarea de licențe uzate iar cu ajutorul celor mai buni distribuitori de software refurbished aducem clienților din România licențe la prețuri accesibile.

Licențele comercializate de softretail.ro respectă toate normele legislative și directivele Curții Europene, în vigoare

Din acest motiv, precum și cel al prețurilor și al serviciilor premium am atras imediat aprecierea mai multor antreprenori și persoane fizice.

Licente Windows 10, Office și alte softuri în funcție de nevoi

Cei mai mulți au făcut pasul în lumea virtuală iar noi suntem aici pentru a-i sprijini pe cei care au nevoie de licențe pentru softurile folosite. Punem la dispoziția clienților, persoane fizice sau juridice un magazin de licențe refurbished sau pachete, adaptate nevoilor. Fie că vorbim de licențe Windows 10, Office, Visio sau pachete trebuie să știți că odată activate, acestea aduc un set impresionant de caracteristici. Aceste licențe pot fi actualizate la cele mai noi versiuni pentru ca utilizatorii să beneficieze de funcțiile noi pentru a crește eficacitatea în munca realizată.

Găsiți în magazinul nostru licențe refurbished precum:

  • Microsoft Project Professional 2019
  • Microsoft Visio Professional 2019
  • Microsoft Office Home and Business 2016 pentru MAC
  • Microsoft Office Professional Plus 2016 pentru Windows 7
  • Microsoft Office Professional Plus 2019
  • Windows 10 Home Retail
  • Windows 10 Pro Retail
  • Pachet Windows 10 Pro și Office ProPlus 2019.

Cum funcționează platforma?

Funcționalitățile simpliste ale magazinului permit clienților să realizeze achiziții în siguranță, în pași ușor de parcurs.

Sursa ta de licente Windows 10, Office și alte softuri

Dacă dețineți un atelier de reparații PC/laptop-uri softretail.ro vă asigură un parteneriat de încredere în livrarea licențelor refurbished. Un alt exemplu poate fi acela al unei companii a cărei activitate este strâns legată de utilizarea calculatoarelor sau al laptop-urilor. Securitatea în păstrarea informațiilor este importantă dar imaginați-vă ce costuri ar fi necesare numai pentru cumpărarea licențelor noi pentru fiecare dispozitiv.

Alegând licențe Windows 10 uzate puteți economisi peste 50% din costurile pentru licențele noi. Chiar și în acest caz putem oferi licențe refurbished care să asigure buna desfășurare a activităților companiei. Nu uităm niciodată să ne arătăm aprecierea prin reduceri sau oferte față de clienții fideli sau cei alături de care am ales să mergem pe același drum.

Asistență tehnică și consiliere în fiecare etapă

Pentru că ne declarăm un partener de drum lung, suntem disponibili pentru a răspunde oricărei întrebări și pentru a da cele mai bune sfaturi. Alegerea licențelor sau a pachetului poate ridica neclarități în special pentru persoanele mai puțin cunoscătoare în domeniu.

Toți clienții beneficiază de asistență tehnică (telefonic în programul de funcționare sau pe email24/7) în tot procesul urmat


Concret, pot solicita informații pentru a achiziționa licența sau pachetul care să răspundă nevoilor lor. Vor primi toate informațiile de care au nevoie pentru achiziția licențelor. După achiziție, noi rămânem pe poziții pentru a-i îndruma în activarea licenței. Ne vom asigura că licența este activată corect iar softul funcționează corespunzător.

Achiziție și livrare

Odată ales produsul, clienții softretail.ro pot parcurge prin pași simpli procesul de achiziție și plată cu cardul sau prin transfer bancar. Îi asigurăm că vor avea o experiență plăcută în cumpărăturile online și fără griji în privința securității. Toate plățile sunt procesate prin Netopia Payments, o echipă de specialiști care asigură ultimele tehnologii în domeniul securității plăților online. Livrarea se face digital. Clienții vor primi pe email: kit, tutoriale pentru activare, garanție de 3 ani, factură și asistență pentru produsele achiziționate. Nu vei fi nevoit să te deplasezi într-o locație pentru a ridica un colet și nici să îți realizezi programul astfel încât să fii disponibil pentru ridicarea lui.

De ce softretail.ro?

Pentru că suntem dedicați 100% clienților noștri și ne dorim să le oferim pe lângă o experiență plăcută, calitate în produsele și serviciile pe care le oferim. Avem convingerea că acestea alături de seriozitate și profesionalism sunt secretele unui parteneriat de lungă durată.

Indiferent că aveți nevoie de licențe Windows 10 sau alte tipuri de licențe refurbished, vizitați magazinul nostru și profitați de ofertele active. Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe detalii.