LexCars.ro – Zeci de km parcursi in conditii avantajoase de finantare pentru masini leasing si autoturisme de lux

LexCars.ro – Zeci de km parcursi in conditii avantajoase de finantare pentru masini leasing si autoturisme de lux

Detalii

CategoriiAuto/moto
Tagurimasini rulate, masini second hand
Ultima actualizareVineri 26 mai 2017
Vizualizari1351

Voteaza & Distribuie

Descriere

Renunta chiar acum la anunturile false postate pe internet, la serviciile vanzatorilor neseriosi si la calculele coplesitoare in privinta bugetului disponibil. Beneficiaza chiar acum de posibilitatile si ofertele de finantare pentru masini leasing asigurate de catre consultantii unuia dintre cele mai importante parcuri auto Romania.

Lex Cars este cel mai important brand dedicat serviciilor si masinilor de lux pentru care orice comanda este satisfacuta in cel mai scurt timp, iar consultantii acestei firme sunt recunoscuti pentru abilitatile lor de a satisface orice preferinta si exigenta din partea clientilor.

Ce implica serviciile de finantare leasing pentru masinile de lux?

Achizitia unui autoturism de lux este mult mai simplu de realizat prin intermediul unor metode de finantare special concepute de catre reprezentantii Lex Cars, in parteneriat cu diferite banci sau societati de credit.
Prin intermediul contractelor de finantare, de tip leasing financiar, operational sau credit auto bancar, sunt determinate atat posibilitatile de investitie din partea clientului cat si a dealerului autorizat.

Odata determinate posibilitatile de finantare, sunt esalonate ratele periodice la care se adauga o dobanda initiala care variaza in functie de serviciile societatii care faciliteaza obtinerea finantarii sau a creditului.

Oferte si servicii personalizate de catre consultantii Lex Cars

Compania Lex Cars asigura servicii personalizate pentru achizitie masini de lux (noi sau rulate premium) in sistem de leasing sau plata integrala a pretului.

Experienta achizitiei asigura certitudinea utilizarii unei masini performante, in conditii maxime de siguranta, indiferent ca este cumparata o masina noua sau rulata premium.

Avantajele achizitiei unui automobil de lux prin finantare de tip leasing
  • Este inlaturat orice risc asociat cu achizitia unei masini cu “defecte ascunse”. Fiecare automobil cumparat prin Lex Cars detine numeroase formalitati (documente si certificate) si garantie de utilizare;
  • Colaborarea cu un partener de incredere (dealer autorizat cu experienta) determina o experienta benefica de ambele parti si siguranta calitatii bunului achizitionat;
  • Pretul masinii poate fi esalonat astfel incat fiecare client sa isi poata permite sa achizitioneze orice automobil de lux in conditii avantajoase de finantare, fapt ce determina posibilitatea de realiza economii considerabile;
  • Prin intermediul serviciilor asigurate de catre consultantii Lex Cars beneficiati de o atentie sporita la fiecare detaliu si fiecare procedura si numeroase alte formalitati (de exemplu, inmatricularea masinii) sunt satisfacute intocmai de catre acesti specialisti.

LexCars.ro – O multime de avantaje dedicate pasiunii tale pentru automobile performante

Cel mai important si apreciat avantaj in privinta achizitiei de masini rulate premium sau masini noi de lux prin intermediul serviciilor de achizitie disponibile in parcul auto Lex Cars consta in faptul ca fiecare client beneficiaza de consultanta pentru cele mai mici si, aparent, nesemnificative detalii.

Date de contact

Pentru ca autoturismul achizitionat sa iti asigure confort si siguranta in utilizare si, totodata, sa beneficiezi de garantie in privinta serviciilor de achizitie, acceseaza chiar acum website-ul www.lexcars.ro
Sau suna la numarul de telefon: 0745145250.

Pentru oferte personalizate si informatii suplimentare poti trimite toate aceste detalii la adresa de e-mail: office @ lexcars.ro