Leonera

Leonera

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriLaura Garcia, Leonardo Sauma, Pablo Trapero, Rodrigo Santoro, Santiago Mitre
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari718

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Leonera
An: 2008
Durata: 113 minute
Scris de: Alejandro Fadel, Martin Mauregui, Santiago Mitre, Pablo Trapero
Actori: Martina Gusman, Elli Medeiros, Laura Garcia, Rodrigo Santoro, Tomás Plotinsky, Leonardo Sauma
Gen: Drama

Unul dintre filmele cele mai apreciate la Festivalul de Film de la Cannes, si realizarea a cincea a regizorului de renume international, Pablo Trapero ( Born and bred, Familia Rodante), Lion's Den este o puternica si neclintita drama emotionala, ce schiteaza straduinta unei mame de a-si creste copilul în circumstante extraordinare si lupta ei incontestabila pentru supravietuirea şi libertatea lor.

Julia (Martina Gusman, Born and bred) se trezeste in apartamentul ei intr-o dimineata, insangerata si invinetita, descoperind o scena terifianta: partenerul ei Nahuel injunghiat si iubitul ei Ramiro (Rodrigo Santoro, CHE, LOST) grav ranit, dar inca in viata.

Incapabila de a oferi o explicatie pentru intamplarile petrecute, Julia este imediat arestata pentru omor – in asteptarea procesului. Eliberarea e refuzata datorita gravitatii infractiunilor si odata ce se afla ca este insarcinata, Julia este transferata la o aripa sigura pentru mame si copii lor, intr-una din inchisorile cele mai notorii din Argentina. Imprietenindu-se cu o alta detinuta, Marta (Laura Garcia), Julia trebuie sa se adapteze nu numai cu viata ei de incarcerare, ci si cu nasterea iminenta a fiului ei si a maternitatii dupa gratii.

Focusat in intregime pe locatie, in mare masura in Penitenciarul Batan din Buenos Aires, Lion's Den este un film captivant si emotionant, prezentand o uluitoare performanta, premiata, a Martinei Gusman.