Legende din regatul bufnitelor

Legende din regatul bufnitelor

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriJim Sturgess, Zack Snyder
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari1166

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Legend of the Guardians
An: 2010
Durata: 90 minute
Regia: Zack Snyder
Scris de: John Orloff, Emil Stern
Actori: Jim Sturgess, Hugo Weaving
Gen: Animatie, Aventura, Fantezie

Apreciatul regizor Zack Snyder isi face debutul in animatie cu filmul de aventuri si fantezie, Legende din regatul bufnitelor, bazat pe cartea Guardians of the Ga'Hoole de Kathryn Lasky. Filmul urmareste povestea lui Soren (Jim Sturgess), o bufnita tanara, entuziasmata de povestile pline de talc ale tatalui sau despre Gardienii Ga'Hoole. Acestia sunt o trupa de razboinici mitici, inaripati, care au dus o lupta apriga pentru a salva neamul bufnitelor de pretutindeni.

In timp ce Soren viseaza ca intr-o zi sa li se alature acestor eroi, fratele sau mai mare, Kludd (Ryan Kwanten), isi bate joc de aceasta dorinta a lui si isi doreste sa vaneze si sa zboare pentru a-i fura admiratia tatalui sausi de a deveni el favoritul parintelui. Dar gelozia lui Kludd are consecinte teribile, incat cele doi pui de bufnita cad din casa lor din pom direct in ghearele Celor Puri. Acum depinde de Soren sa intreprinda o evadare indrazneata, cu ajutorul altor bufnite tinere si curajoase. Impreuna se avanta prin ceata,  peste mare, pentru a gasi Marele Arbore, casa legendarilor Gardieni – singura speranta a lui Soren de a-i invinge pe Cei Puri si de a salva regatul bufnitelor.

Alte voci: Emily Barclay, Abbie Cornish, Emilie de Ravin, Margolyes Miriam, Helen Mirren, Sam Neill, Geoffrey Rush, Hugo Weaving si David Wenham.